Yanika

Yanika

Yanika je naravno večnamensko pršilo za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov. Z njim z njih zlahka in učinkovito odstranite umazanijo pred vstopom v hišo ali stanovanje, odpravite vonj mokre dlake ter dezinficirate ležišče in igrače. Pršilo je izdelano iz naravnih sestavin veganskega izvora ter ima zaradi svoje formule poleg čistilnega tudi negovalni in antiseptični učinek.

Z Yaniko bo vaš dom varen pred umazanimi sledmi in neprijetnimi vonjavami razposajenega vsakdanjika vaših domačih ljubljenčkov, obenem pa poln njihove topline. Ne dovolite, da vaši ljubljenčki nesnago in umazanijo, po kateri stopajo med sprehodom, vnesejo v vaš dom, na kavč ali posteljo. Po sprehodu preprosto vzamete pršilo Yanika, popršite tačke, jih obrišete s krpico in vaš dom je varen pred umazanijo, tačke pa so negovane in čiste. Ker ima pršilo antiseptični učinek, je učinkovito tudi pri dezinfekciji in osveževanju, zato lahko z njim dezinficirate ležišče in igrače ter osvežite in nevtralizirate vonj mačjega stranišča. Z redno uporabo pršila Yanika ne poskrbite samo za čistočo, temveč tudi za zdrave in negovane blazinice, kožo in dlako.

Večnamensko pršilo Yanika je povsem naraven izdelek veganskega izvora, izdelan iz kokosovega olja, negovalne aloe vere in eteričnega olja sivke. Z njim bo vaš dom namesto umazanije in neprijetnih vonjav poln svežine, topline in zabave.

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright