Ukiyyo - BFF komplet Pink

Vedno ostanite povezani s svojim BFF-om - Best Furry Friendom. Obesek za vašega BFF-a in ujemajoča zapestnica bosta poskrbela, da boste vi in vaš kosmati prijatelj vedno povezani, tudi če niste skupaj.

Z nakupom te kolekcije boste podprli tudi zavetišča za živali, saj bomo del namenili tudi za pomoč živalim, ki iščejo nov dom. Vse zapestnice so UNI velikosti.

SKU
5055822

Vedno ostanite povezani s svojim BFF-om - Best Furry Friendom. Obesek za vašega BFF-a in ujemajoča zapestnica bosta poskrbela, da boste vi in vaš kosmati prijatelj vedno povezani, tudi če niste skupaj.

Z nakupom te kolekcije boste podprli tudi zavetišča za živali, saj bomo del namenili tudi za pomoč živalim, ki iščejo nov dom. 

Vse zapestnice so UNI velikosti in so brez niklja (nikel free).

Uporabnost in vzdrževanje: Lahko so izpostavljeni vodi, kopanju. Ni jih priporočljivo vzpostavljati izdelkom, ki vsebujejo velike količine alkohola, saj lahko le ta razbarva.

Material simbola: Zamak

Material vrvice: Poliester

Ukiyyo

Kaj se je začelo kot strast za življenje vsak trenutek na najbolj pozitiven način, kmalu postal poslovno posvečen vsem ljudem tam zunaj z visokimi vrednostmi in velika pričakovanja. Preberite, kaj so povedali ustanovitelji ...

Združili so misli in prišla je ideja za Ukiyyo. Pridružite se jim na potovanju z iskanjem smisla življenja in zagotavljajo, da boste skupaj prišli do cilja. Visoko kakovostne zapestnice Ukiyyo ročno izdelane v Evropi te bodo vedno spominjale na lepe trenutke v življenju. Smo trije prijatelji, ki ljubijo življenje v vseh pogledih in naš cilj je, da širimo te vibracije med vse vas, ki ste pripravljeni postati del te vizije.

Kaj počnemo?
V življenju nam največ pomenijo trenutki, ko se počutimo, da smo nekaj posebnega.

Vsakega dobrega občutka se radi spomnimo in mislimo, da smo tisti, ki vas lahko na to večkrat opomnimo. Izdelali smo zapestnice, ki vam bodo služile kot opomnik, da se boste vedno spominjali pozitivnih občutkov v vašem življenju!

Zakaj smo začeli Ukiyyo?
Če ne počneš tega, kar imaš rad, sploh ne bi smel.

Zakaj potrebuješ Ukiyyo zapestnico?
Ker vsi potrebujejo podporo. Dokler boste obdržali sami motivirani, lahko dosežete vsak cilj v vašem življenju. Imejte svoje cilje v mislih in ostati navdih vsak trenutek. Korak za korakom, vse, kar je mogoče doseči. Radi vidimo ljudi preoblikovati svoje sanje v realnost, vendar vemo tudi, da je težko slediti svoje cilje. Ampak zdaj, zahvaljujoč našim malo opomnikov, da se ne bo nikoli več zgodilo.

Naši sledilci
Poglej globoko v svojo dušo in najti pot, ki jo želite slediti. Največja pustolovščina, ki jo lahko začnete, je živeti življenje svojih sanj. Ne pozabite: ne živite enkrat-živite vsak dan naenkrat.
Bodite pozitivni in navdih za sebe in za druge. To je za tiste, ki si drznejo sanjati velike in za tiste, ki želijo, da bi vsak trenutek count. Nosite, kar vas definira, počutijo super in ustvarite svoj stil. To je naloga, ki jo moramo vsi izpolniti.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
  • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMTkzMy8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright