Veleprodaja / B2B

KAIT d.o.o. je zastopnik v Sloveniji za lastno blagovno znamko Loving Paw in vrhunske blagovne znamke Tribal, Goodchap's, Adios Plastic, LickiMat® in Riverwood. V Loving Paw ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za najbolj občutljive kužke in muce. Vsaka blagovna znamka je preverjena iz prve roke, kvalitetna in skrbno izbrana. No, za to se imamo zahvaliti predvsem našim kužkom. Vsem lastnikom želim olajšati iskanje primerne hrane in opreme, ter na enem mestu ponuditi le najboljše - kar si naši kužki in mucike tudi zaslužijo. Naše vodilo so zadovoljni lastniki ter veseli in zdravi ljubljenčki.

V kolikor bi želeli v vašo ponudbo za kužke in muce vključiti tudi naše izdelke, nas kontaktirajte in z veseljem se dogovorimo za sodelovanje. 


LovingPaw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce.

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

POGLEJ VSE IZDELKE Tribal

Tribal je vrhunska blagovna znamka iz Velike Britanije, ki ustvarja hranljivo hrano za pse. Celotna ponudba je odgovorno narejena iz svežih ter kakovostnih sestavin.

Za razliko od večine tradicionalne pasje hrane, ki je narejena pri ekstremnih temperaturah, ki uničujejo hranilne snovi, Tribal uporablja nežen postopek kuhanja, da ohrani hranilne snovi (beljakovine, vitamine in minerale) ... skratka, vse kar je bistveno za zdravje vašega ljubljenčka! Osnovna filozofija temeljina sestavinah, ki jih ponuja. Le tako ima lahko vaš pes najboljšo prehrano, kakršno si zasluži!.

Za hladno stiskano pasjo hrano, prigrizke in mokro hrano uporabljajo zgolj meso in ribe proste reje in prostoživeče reje ter embalažo, ki je popolnoma reciklirana. Skupaj stremijo k ekološkemu razvoju in najbolj čisti naravi, kar lahko. Tribal trenutno ponuja hladno stiskano hrano, priboljške in monoproteionsko mokro hrano.

POGLEJ VSE IZDELKE 

 

Goodchamps

Goodchap's prisega na dejstvo, da psi dajejo izjemno veliko, prosijo pa za tako malo. Zaradi tega je nastala znamka, ki želi nagraditi kužke po vsem svetu. Paleta luksuznih pasjih priboljškov ponuja je popoln način, da se zahvalite svojemu psu. Goodchap's sta leta 2018 ustanovila oče in sin, Mark in Liam Goodwin. S pomočjo ilustratorke Beth in degustatorja izdelkov, posvojenčka iz Bolgarije, Ralpha, so razvili paleto daril. Tako lahko svojemu najboljšemu prijatelju sporočite, kako ga cenite. Celotna blagovna znamka pa prisega na boljši svet, brez plastike in primesi.


BREZ PLASTIKE
Prizadevajo si, da bi bili čim bolj prijazni do okolja. Zaradi tega med drugim trajnostno pridobivajo svoje ribe od zaupanja vrednih britanskih trgovcev z ribami in uporabljamo izključno lokalne dobavitelje. Njihova največja strast je zmanjšati uporabo plastike. Zato je Goodchap's embalaža popolnoma brez plastike. Vsaka pasja poslastica je pakirana v kompostne, biorazgradljive in reciklirane vrečke, ki so narejene iz rastlin - brez plastike! Vsi priboljški so zapakirani v biorazgradljive vrečke. Prozorne vrečke so narejene iz koruznega škroba; zaradi česa so popolnoma biorazgradljive in kompostabilne.

 

Z NAKUPOM POMAGAMO KOSMATINČKOM, KI SO POTREBNI POMOČI!
Navdušeni smo nad dejstvo, da Goodchamp's pomaga tudi vsem živalim, ki so pomoči potrebni. S tem posledično pomagate tudi vi in mi. Vedno, ko svojemu kosmatinčku privoščite priboljški iz linije z ribjimi kožicami gospoda Fishera, ribjimi pogačami gospe Cook ali ribjih grižljajev Lil's Scamp,  pomagate poslati enake kakovostne dobrote psom, ki potrebujejo pomoč po vseh reševalnih centrih.


NARAVNO IN ZDRAVO
Goodchap's priboljški so 100-odstotno naravni in hkrati polni omega 3, beljakovin, malo maščob, hipoalergeni ter brez pšenice in glutena. Ko govorimo o zdravju kosmatinčka, je riba resnično prava izbira. Vse dobrote z ribami se trajnostno pridobivajo od uveljavljenih in zaupanja vrednih trgovcev z ribami v Veliki Britaniji. Paleta priboljškov je izjemno bogata. Dobili boste tako za majhne, velike kužke, kot tudi mladičke in seniorčke. Pomembno je, da se jim zahvalimo in jim ponudimo le najboljše!
 

POGLEJ VSE IZDELKE Adios Plastic

Zagotovo najbojše svoje podjetje predstavi sam lastnik Ben, ki je o Adios Plastic povedal naslednje:

"Živjo, jaz sem Ben! Sem ustanovitelj Adios Plastic. Ideja za Adios Plastic se je prvotno pojavila leta 2017, potem ko sem se zavedel uničujočih učinkov, ki jih ima plastika na okolje. Hotel sem nekaj storiti, da bi pomagal, a nisem bil prepričan, kaj. Vedel sem, da je moj življenjski cilj zmanjšati porabo plastike za enkratno uporabo. Vseeno pa sem želel narediti več, veliko več! ... in ker obožujem živali, sem takoj pomislil na to, da bi izdelal nekaj ne-plastičnega za hišne ljubljenčke. 

Po mesecih raziskav sem izvedel, da skoraj vse pasje vrečke na trgu niso tako okolju prijazne, kot trdijo! Podjetja so bila in še vedno pridobivajo kupce z uporabo naprednih tehnik trženja.Zadevo sem vzel v svoje roke in prvo izdelavo za kompostirne pasje vrečke dal v proizvodnjo v decembru 2018. Bilo je zelo vznemirljivo, a tudi zelo strašljivo. Adios Plastic je tukaj zato, da potrošnikom ponudi neplastične alternative za vsakodnevne izdelke. Naša ljubezen do živali pomeni, da so kompostirne vrečke za kakce tisto pravo in zagotovo začetek v pravi smeri za boljši planet. Vendar ne skrbite, imeli še veliko izdelkov, ki vas bodo zagotovo navdušili in hkrati ohranili planet zelen!"


POGLEJ VSE IZDELKE 
Licki Mat

Podloge LickiMat® so izjemno preproste, hkrati pa presenetljivo učinkovit in pametni pripomočki za pse in mačke. Podloge pomagajo pri stresu, pomirijo, sprostijo in hkrati skrbijo za ustno higieno živali. Pojavijo se v več vzorcih za različne namembnosti. Velika značilnost LickiMat® je njegova vsestranskost. Prvotno razvit kot produkt za krajšanje dolgčasa in igrača za priboljške se je kasneje razvoj v vrhunske produkte. LickiMat® je zasnovan kot enostaven pripomoček za boj proti tesnobi in stresu pri živalih.

Podloga LickiMat® je odlična možnost za boj proti dolgočasju pri psu ali mački. Majhna količina hrane lahko dlje časa nudi velik odmerek užitka. Ta rešitev je tako preprosta in poceni, da je odlično delovala v zavetiščih za živali, kjer večina živali trpi za kroničnim stresom. Podstavki LickiMat® se bodo odlično obnesli tudi v navadnem domu, kjer lahko učinkovito zavirajo uničevalno delovanje psa, ko je sam doma. S tem lahko rešijo vaše čevlje pred ugrizi :)

Vendar to še ni konec: vsestranska uporaba LickiMat® po mnenju veterinarjevin drugih pristojnih strokovnjakov deluje dobro med postopki, ki se izvajajo v njihovih ambulantah, saj deluje sproščujoče na hišnega ljubljenčka in preusmeri pozornost od ne vedno prijetnih dejanj. Trenerji psov uporabljajo preproge LickiMat® kot pripomoček pri treningu poslušnosti psov. Delujejo kot motivacija za dobro opravljeno delo in potencirajo zabavajo. Presenetljivo ni niti dejstvo, da LickiMat® lahko uporabimo tudi za odvračanje našega psa v motečih trenutkih, kot je obisk poštarja :)

LickiMat® ustvarja možnost, da našemu kostmatinčku postrežemo zdrave prigrizke in dejansko naredimo pravo pojedino :) Lahko uporabimo tudi takrat, ko je kosmatinček boln in ga želimo tako ali drugače okrepiti. LickiMat® lahko pomaga pri dajanju vitaminov ali zdravil. Hišni ljubljenček jih sploh ne bo opazil med dobrotami na preprogi in bo vse lepo pojedel. Podloga lahko odlično opravi izpit kot stimulator apetita.

In ali ste vedeli, da so preproge LickiMat® primerne za zamrzovanje? V vročem vremenu ne boste našli nič boljšega kot "sladoled" iz podloge :) LickiMat® ponuja tudi veliko posodo za počasno hranjenje. Imate gurmana doma? Dajte mu LickiMat® in videli boste, kako fantastično deluje.

LickiMat® je inovativen izdelek, ki ga je izumilo avstralsko podjetje Innovative Pet Products. Glavni cilj tega podjetja je zagotoviti izdelke, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje živali. Izdelki so narejeni iz najkakovostnejših materialov - netoksičnih in varnih ter z uporabo najnovejših proizvodnih tehnik.
POGLEJ VSE IZDELKE


HenryWag

Kot lastniki hišnih ljubljenčkov in oblikovalci izdelkov so pri Henry Wag prepoznali potrebo po bolje zasnovanih dodatkih, namenjenih izboljšanju zdravja in dobrega počutja hišnih ljubljenčkov. Premišljen dizajn v kombinaciji s kakovostnimi materiali poskrbi za elegantne izdelke, ki vašemu hišnemu ljubljenčku ne samo koristijo v vsakodnevnem življenju, ampak tudi izgledajo precej dobro okoli doma.

 

POGLEJ VSE IZDELKE


Riverwood

"Si to kar ješ" je vsesplošno znan rek, ki se ga pri Riverwood še kako držijo in zavedajo. Pravilna prehrana prispeva zdravju in vitalnosti. To velja tudi za živali, zato je podjetje Johnson Petfoods začelo z izvajanjem programa Riverwood. Nova linija prehranjevanja psov in mačk, pripravljena samo z najboljšimi sestavinami, ki so čiste, ročno izdelane in ustvarjene s strastjo. 

»Če se odrasli ljudje zavestno ukvarjajo s prehrano, si želijo tudi najboljšo prehrano za svoje otroke in hišne ljubljenčke,« pojasnjuje John Sars, direktor Johnson Petfoods, »To je bila osnova za ustanovitev Riverwooda.« Preden je Johnson Petfoods začel razvijati novo, edinstveno linijo hrane za kužke in muce, je izvedel ogromno raziskav na podlagi potreb trga. »Pazljivo smo pogledali trg, da bi ugotovili, kdaj so potrošniki in strokovnjaki za prehrano navdušeni,« pravi John. “Vse vrhunske sestavine dobre hrane za pse in mačke smo skrbno uskladili z veterinarji, lastniki štirinožcev, strokovnjaki za prehrano in vedenjskimi strokovnjaki. Končno smo izbrali le najboljše sestavine, ki se nahajajo v hrani Riverwoodu. «POGLEJ VSE IZDELKE 

Slava Yurthev Copyright