Veleprodaja / B2B

KAIT d.o.o. je zastopnik v Sloveniji za lastno blagovno znamko Loving Paw in vrhunsko blagovno znamko Riverwood. V Loving Paw ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za najbolj občutljive kužke in muce. Vsaka blagovna znamka je preverjena iz prve roke, kvalitetna in skrbno izbrana. No, za to se imamo zahvaliti predvsem našim kužkom. Vsem lastnikom želim olajšati iskanje primerne hrane in opreme, ter na enem mestu ponuditi le najboljše - kar si naši kužki in mucike tudi zaslužijo. Naše vodilo so zadovoljni lastniki ter veseli in zdravi ljubljenčki.

V kolikor bi želeli v vašo ponudbo za kužke in muce vključiti tudi naše izdelke, nas kontaktirajte in z veseljem se dogovorimo za sodelovanje. 

LovingPaw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše. Prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :)

Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce.

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

 

Riverwood

"Si to kar ješ" je vsesplošno znan rek, ki se ga pri Riverwood še kako držijo in zavedajo. Pravilna prehrana prispeva zdravju in vitalnosti. To velja tudi za živali, zato je podjetje Johnson Petfoods začelo z izvajanjem programa Riverwood. Nova linija prehranjevanja psov in mačk, pripravljena samo z najboljšimi sestavinami, ki so čiste, ročno izdelane in ustvarjene s strastjo. 

»Če se odrasli ljudje zavestno ukvarjajo s prehrano, si želijo tudi najboljšo prehrano za svoje otroke in hišne ljubljenčke,« pojasnjuje John Sars, direktor Johnson Petfoods, »To je bila osnova za ustanovitev Riverwooda.« Preden je Johnson Petfoods začel razvijati novo, edinstveno linijo hrane za kužke in muce, je izvedel ogromno raziskav na podlagi potreb trga. »Pazljivo smo pogledali trg, da bi ugotovili, kdaj so potrošniki in strokovnjaki za prehrano navdušeni,« pravi John. “Vse vrhunske sestavine dobre hrane za pse in mačke smo skrbno uskladili z veterinarji, lastniki štirinožcev, strokovnjaki za prehrano in vedenjskimi strokovnjaki. Končno smo izbrali le najboljše sestavine, ki se nahajajo v hrani Riverwoodu. «

Slava Yurthev Copyright