Veleprodaja / B2B

KAIT d.o.o. je zastopnik v Sloveniji za lastno blagovno znamko Loving Paw in vrhunsko blagovno znamko Tribal. V Loving Paw ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za najbolj občutljive kužke in muce. Vsaka blagovna znamka je preverjena iz prve roke, kvalitetna in skrbno izbrana. No, za to se imamo zahvaliti predvsem našim kužkom. Vsem lastnikom želim olajšati iskanje primerne hrane in opreme, ter na enem mestu ponuditi le najboljše - kar si naši kužki in mucike tudi zaslužijo. Naše vodilo so zadovoljni lastniki ter veseli in zdravi ljubljenčki.

V kolikor bi želeli v vašo ponudbo za kužke in muce vključiti tudi naše izdelke, nas kontaktirajte in z veseljem se dogovorimo za sodelovanje. 


LovingPaw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce.

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

POGLEJ VSE IZDELKE Tribal

Tribal je vrhunska blagovna znamka iz Velike Britanije, ki ustvarja hranljivo hrano za pse. Celotna ponudba je odgovorno narejena iz svežih ter kakovostnih sestavin.

Za razliko od večine tradicionalne pasje hrane, ki je narejena pri ekstremnih temperaturah, ki uničujejo hranilne snovi, Tribal uporablja nežen postopek kuhanja, da ohrani hranilne snovi (beljakovine, vitamine in minerale) ... skratka, vse kar je bistveno za zdravje vašega ljubljenčka! Osnovna filozofija temeljina sestavinah, ki jih ponuja. Le tako ima lahko vaš pes najboljšo prehrano, kakršno si zasluži!.

Za hladno stiskano pasjo hrano, prigrizke in mokro hrano uporabljajo zgolj meso in ribe proste reje in prostoživeče reje ter embalažo, ki je popolnoma reciklirana. Skupaj stremijo k ekološkemu razvoju in najbolj čisti naravi, kar lahko. Tribal trenutno ponuja hladno stiskano hrano, priboljške in monoproteionsko mokro hrano.

POGLEJ VSE IZDELKE 


Slava Yurthev Copyright