Veliki adventni copat z divjačinskimi priboljški

Odštevamo do božička, ko bo tudi tvojemu kosmatinčku prinesel nekaj za pod smrečko, kajne? Ampak zakaj ne bi tvoj kuža ali muca odšteval skupaj z adventnim koledarjem, tako kot to odštevamo mi? Pri Loving Paw smo ustvarili poseben adventni 'koledarček' za tvojega kosmatinčka - veliki adventni copat! Z žepki, kjer štiri tačke vsak dan znova razveseli okusen in 100% naraven divjačinski praznični priboljšek. Njami!

SKU
7357249

Odštevamo do božička, ko bo tudi tvojemu kosmatinčku prinesel nekaj za pod smrečko, kajne? Ampak zakaj ne bi tvoj kuža ali muca odšteval skupaj z adventnim koledarjem, tako kot to odštevamo mi? Pri Loving Paw smo ustvarili poseben adventni 'koledarček' za tvojega kosmatinčka - veliki adventni copat! Z žepki, kjer štiri tačke vsak dan znova razveseli okusen in 100% naraven divjačinski praznični priboljšek. Njami!

Kaj je tukaj še boljše?
Adventni copat je v velikosti 45 cm dolžine in 22 cm širine bo navduševal tudi kot 'šnofka' oziroma interaktivna igračka za iskanje priboljškov. Ima 24 majhnih žepkov, kamor lahko spravite priboljške in zaposlitev za kosmatinčka je tukaj.    

Adventni copat je narejen tako, da lahko obesite na kamin ali kamorkoli želite in vanj spravite celo kakšne izdelke za kužka ali pa priboljše. Z njim lahko odštevate do božička, uporabljate kot interaktivno igračo ali pa kot nosilec za različne izdelke za kužka. Juhej!

Kaj vsebuje paketek?
Paketek vsebuje 1 veliki praznični copat skupaj z 24 priboljški iz divjačine. 

Sestava: pirina polnozrnata moka, divjačina (25%), rdeča pesa, špinača, jajce, repično olje, chia semena, spirulina.
Analitske sestavine: 21,2% sur. beljakovin, 3,4% sur. maščob, 9,3% sur.vlaknin, 1,8% sur. pepela.

Material copata: filc poliester
Vzdrževanje: Madeže čistimo z nevtralnim pralnim praškom ali mehko krpo. Ročno pranje.

Oba proizvoda sta z veliko srčnosti narejena v Sloveniji.

adventni copat


adventni copat

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
  • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUwOC8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright