Ob nakupu nad 45 € prejmi 5 € POPUSTAKoda: BON5

Praznični čas je čas radosti, ljubezni in obdarovanja, kar vključuje tudi naše kosmate družabnike. Zakaj ne bi letos presenetili svojega psa s prav posebnimi prazničnimi priboljški, narejenimi z ljubeznijo in skrbjo? Ta enostaven recept bo navdušil vašega ljubljenčka, hkrati pa vam omogočil, da mu ponudite zdrave priboljške, brez dodanih umetnih sestavin.

Sestavine:

  • 2 skodelici polnozrnate moke
  • 1/2 skodelice ovsenih kosmičev
  • 1/2 skodelice naribanega jabolka (brez pečk in pecljev)
  • 1/4 skodelice bučnega pireja
  • 1 jajce
  • 2 žlici medu
  • 1/4 skodelice kokosovega olja
  • 1 čajna žlička cimeta

Navodila:

  1. Priprava pečice: Segrejte pečico na 175 stopinj Celzija.
  2. Mešanje suhih sestavin: V veliki skledi zmešajte polnozrnato moko, ovsene kosmiče in cimet.
  3. Priprava mokrih sestavin: V drugi posodi združite naribano jabolko, bučni pire, jajce, med in kokosovo olje. Dobro premešajte, da dobite homogeno zmes.
  4. Povezovanje obeh zmesi: Postopoma dodajte mokre sestavine k suhim in mešajte, dokler ne dobite testa, ki se enakomerno drži skupaj.
  5. Oblikovanje priboljškov: Testo razvaljajte na rahlo pomokani površini, nato pa uporabite modelčke za piškote ali nož, da izrežete praznične oblike, kot so zvezde, božična drevesa ali krogi.
  6. Pecite: Priboljške položite na pekač s peki papirjem in pecite v predhodno ogreti pečici približno 12-15 minut ali dokler niso zlato rjavi.
  7. Ohladite: Po končanem pečenju priboljškov pustite, da se ohladijo na pekaču, preden jih prestavite na rešetko, da se popolnoma ohladijo.
  8. Shranjevanje: Shranite praznične priboljške v zračni posodi na hladnem in suhem mestu. Ne pozabite na omejen rok uporabnosti, saj so sveže pripravljeni priboljški brez konzervansov.

Vaš pes bo navdušen nad okusom teh prazničnih priboljškov, vi pa boste veseli, da mu ponujate nekaj okusnega in hkrati zdravega. Uživajte v prazničnem času s svojim kosmatincem!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico