Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Vrhunski salon za nego in showroom Velenje

Pozdravljeni v našem Loving Paw salonu za nego, kjer se vaši ljubljenčki počutijo kot pravi zvezdniki!

Pri nas smo prepričani, da vaši kosmatinci zaslužijo le najboljšo nego in pozornost. Z našim osebnim pristopom poskrbimo, da se vsak pes in mačka počutita kot doma, medtem ko uživata v vrhunski negi, ki jo nudimo.

Nego izvajam na podlagi izkušenj in kvalificirane izobrazbe. Že od malih nog imam neizmerno stras do živali in izjemno znanje o skrbi za njihovo dobro počutje. Vaši ljubljenčki bodo deležni najboljše možne obravnave, ki jo lahko ponudim.

Pri nas je v salonu vedno prijetno vzdušje, kjer se vaši štirinožni prijatelji počutijo sproščeno in ljubljeno. S prijaznostjo in razumevanjem se posvečamo vsakemu psu in mački individualno, saj verjamemo, da si vsak zasluži posebno pozornost.

Nudimo širok spekter storitev, ki zajemajo nego dlake, kopanje, striženje nohtov, čiščenje ušes in še več. Pravo SPA nego in super počutje! Zaupajte nam svoje ljubljenčke in prepustite njihovo nego nam, saj bomo poskrbeli, da se bodo počutili kot pravi kralji in kraljice.

Obiščite nas in dovolite, da vaši kosmatinci doživijo najboljšo nego v prijetnem okolju našega salona Loving Paw. Vaši ljubljenčki si zaslužijo le najboljše - VAŠ LJUBLJENČEK. NAŠA MISIJA.

 

 

Pri nas se zavzemamo, da si tvoj ljubljenček zasluži vrhunsko kvaliteto in skrb. Zato smo ponosom uporabljamo ene izmed najboljših svetovnih znamk za nego - Hydra Pet Society in K9, ki nudijo najboljše izdelke za nego vaših kužkov in muc.

Z našo ponudbo vrhunskih izdelkov za nego, vključno z različnimi šamponi, balzami, ščetkami in negovalnimi pripomočki, boste lahko svojim ljubljenčkom nudili le najboljše. Z izjemno kvalitetnimi škarjami in brivniki pa bomo poskrbeli za popoln videz vašega kosmatinca.

Pri nas cenimo individualnost vsakega lastnika in njihovega ljubljenčka, zato ponujamo tudi možnost uporabe naše lastne kozmetike Loving Paw. Po željah lastnika lahko pripravimo in uporabimo posebne formulacije, ki bodo ustrezale specifičnim potrebam in željam vašega kosmatinca.


Kaj pa moja izobraževanja?

Kvalificirano izobraževanje sem opravila pri Danieli Risdan, ki je profesionalna stilistka in negovalka psov ter predstavnica IGA (International Groomers Association) v Sloveniji. Nenehno se izobražujem in sledim najnovejšim trendom v pasjem svetu, zato lahko brez skrbi zaupate kosmatinčka v naše roke. Vaši kosmatinci bodo deležni najboljše možne nege in pozornosti v našem prijetnem salonu.

Obiščite nas in dovolite, da vaši ljubljenčki uživajo v najboljši negi, ki jo ponuja naš Loving Paw. Vaši kosmatinci si zaslužijo le najboljše, zato nam zaupajte in skupaj bomo poskrbeli za njihovo popolno zadovoljstvo!

Kako izgleda salon?
 

SHOWROOM (RAZSTAVNI SALON) Velenje

Vse do samega lansiranja spletne trgovine www.lovingpaw.si smo si želeli, da bi Vam, naše drage stranke, lahko ponudili tudi možnost spoznati izdelke v živo, preden se odločite za nakup. Ker sami dobro vemo, kako pomemben je osebni nasvet, kako pomembno je izdelke prej videti, poskusiti, ...

Za vas smo uredili tudi prikupen showroom - razstavni prostor, kjer vam s strokovnostjo tudi svetujemo in pomagamo. Nahajamo se na naslovu:
ŽAROVA CESTA 16, VELENJE

 

ŽELIŠ TERMIN ZA NEGO? IMAŠ VPRAŠANJE?

Mi se že neznansko veselimo vseh obiskov :) Če želiš svojega kosmatinčka pripeljati na celotno nego, kopanje, striženje, urejanje krempeljčkov, razčesavanje ali pa le uvajanje, se zapiši na seznam in VAS POKLIČEMO, da se dogovorimo za vse podrobnosti. Vse je BREZ OBVEZNOSTI, seveda :) Veseli bomo tudi tvojega klica na 069 611 116, emaila na info@lovingpaw.si ali izpolni obrazec spodaj:

 

Dobrodošli kosmatinčki in vaši lastniki!

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico