10 % VIKEND POPUST nad 15 €Koda: POP10

Spoznaj nas in našo zgodbo

Za začetek naša zgodba in navdih za spletni butik ...
 Loving Paw zgodba je prav posebna. Pravzprav brez naših pasjih prijateljev ne bi obstajala. Glavni in največji razlog za razmišljanje o začetku spletnega butika je bil pravzaprav moj Shih Tzu z imenom Kai, ki je žal marca 2017 zaradi raka odšel med pasje zvezdice. Očitno pa se je tukaj njegovo poslanstvo začelo. Zakaj?

 Kai je bil velik alergik. Pravzaprav ni smel jesti žitaric - jedel je lahko le specifično hrano. Imel je ravno tako hudo alergijo na pršice.
Navkljub zdravljenju ni nikoli okusil kakšnih slastnih priboljškov, kot so jih lahko njegovi pasji prijatelji. S težavo sem našla primerno hrano, ki mu ni razdražila črevesje.
MOJ KAI tudi v čudovitem videospotu pevke Ditke v izjemno čustveni pesmici: Teci, še teci, moj kuža (na časovnici ob 2.08 min)
No, tukaj se je zgodba pričela ...

Opazila sem, da je bilo vse več kužkov in muc alergikov. Njihovi lastniki le s težavo (v poplavi različne hrane in opreme) dobijo takšno, ki je hipoalergena in brez 'umetnih' primesi. In tako je nastala velika želja in z veliko truda je bil ustvarjen spletni butik Loving Paw. Kot lastnica kosmatinčkov sem pričela razmišljati, kako bi lahko lastnik dobil na enem mestu nekaj, kar je za kosmatinčka 100% varno in 100% zdravo in lokalno. Na podlagi številnih raziskovanj in izobraževanj sem ustvarila prvo linijo Loving Paw - izdelke iz najboljše bentonitne gline na svetu. Lastniki so bili navdušeni. Vse to pa je vodilo v nadaljnji razvoj izdelkov in linij, na katere smo izjemno ponosni.
 
 


Nastalo je tudi podjetje KAIT, ki je sestavljeno iz imen naših kužkov:

K (Črni ruski terier Kan: največji črni 'frajer' naše pasje družinice in glavni nadzornik)

AI (Shih Tzu Kai: osnovni in največji razlog za nastanek butika)

T (Shih Tzu Tango: naš največji pomočnik in 'dvorni norček')

Loving Paw želi kosmatinčkom ponuditi to, kar si zaslužijo - najboljše. Želimo, da so vaši kosmatinčki z vami kar se da dolgo in temu je namenjeno celotno poslanstvo. Produkti Loving Paw nastajajo z veliko mero ljubezni, izkušenj ter seveda znanja. Vsak izdelek je načrtovan in ustvarjen z razlogom. Kvaliteta in znan izvor lokalnih sestavin je za nas izjemnega pomena in kosmatinčki so naš navdih.

Loving Paw je družinsko vodeno podjetje, ki ima za cilj le eno: zdrave in srečne kosmatinčke ter zadovoljne lastnike. Naše vodilo je: NARAVNO. LOKALNO. SRČNO. Naš moto pa zelo jasen: 
YOUR PET. OUR MISSION.
TVOJ KOSMATINČEK. NAŠA MISIJA.

V letu 2023 pa se zgodba nadaljuje tudi na področju NEGE KOSMATINČKOV. Ker jim želim ponuditi le najboljše, sem izobraževanje za nego kosmatinčkov opravila pri mentorici Danieli Risdan, ki je profesionalna stilistka in negovalka psov ter predstavnica IGA (International Groomers Association) v Sloveniji. Vse od leta 2023 je torej zaživel pravi CENTER ZDRAVEGA IN NEGOVANEGA KOSMATINČKA v Velenju. Loving Paw zgodba tako raste, se nadaljuje, ...

Hvala Kai in lepo pazi na nas med pasjimi zvezdicami* Mi bomo pa tukaj na vse tvoje kosmate prijatelje, obljubim

ČAS JE, DA SE SPOZNAMO :) KDO STOJI ZA EKIPO LOVING PAW?


JANJA - lastnica, idejna vodja in velika ljubiteljica živaliSTAŠ - IT mastermind, mož lastnice ;) in velik ljubitelj živaliTANGO - Naš pasji srček, glavni preizkuševalec in dvorni norčekKAN - Črni frajer in glavni nadzornik


KAI - Razlog nastanka butika in pasja dušica, ki nas spremlja med zvezdicami

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico