Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Veleprodaja - B2B

Loving Paw zgodba je prav posebna. Pravzaprav brez naših pasjih prijateljev ne bi obstajala. Glavni in največji razlog za nastanek spletnega butika in blagovne znamke je bil pravzaprav moj Shih Tzu z imenom Kai, ki je žal marca 2017 zaradi raka odšel med pasje zvezdice. Očitno pa se je tukaj njegovo poslanstvo začelo. Zakaj?

Kot lastnica kosmatinčkov sem pričela razmišljati, kako bi lahko lastnik dobil na enem mestu nekaj, kar je za kosmatinčka 100% varno in 100% zdravo in lokalno. Na podlagi številnih raziskovanj in izobraževanj sem ustvarila prvo linijo Loving Paw - izdelke iz najboljše bentonitne gline na svetu. Lastniki so bili navdušeni. Vse to pa je vodilo v nadaljnji razvoj izdelkov in linij, na katere smo izjemno ponosni.

Loving Paw želi kosmatinčkom ponuditi to, kar si zaslužijo - najboljše. Želimo, da so vaši kosmatinčki z vami kar se da dolgo in temu je namenjeno celotno poslanstvo. Produkti Loving Paw nastajajo z veliko mero ljubezni, izkušenj ter seveda znanja. Vsak izdelek je načrtovan in ustvarjen z razlogom. Kvaliteta in znan izvor lokalnih sestavin je za nas izjemnega pomena in kosmatinčki so naš navdih.

Loving Paw je družinsko vodeno podjetje, ki ima za cilj le eno: zdrave in srečne kosmatinčke ter zadovoljne lastnike.

Želite z našimi izdelki obogatiti vašo ponudbo?

Kontaktirajte nas in se dogovorimo.
Email: info@lovingpaw.si
Tel: 00386 (69) 611 116
Web: www.lovingpaw.si

Izbrane izdelke lahko naročite tudi preko FAIRE platforme B2B:KATALOG NAŠIH IZDELKOV SI PRENESITE TUKAJ: KATALOG LOVING PAW

KAIT d.o.o., Žarova 16, 3320 Velenje, Slovenija
Registrirana blagovna znamka: Loving Paw

Se veselim sodelovanja z vami!
Lastnica in ustanoviteljica Loving Paw
Janja Strozak s kosmatinčki

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico