Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Pasje bolhe so sicer prisotne skozi vse leto, vseeno pa je toplo vreme tisto, ki povzroča, da se bolhe še bolj množijo. Pravimo, da je sezona bolh s pomladnimi dnevi ponovno tukaj. Pa veste, kako lahko vašega kužka zaščitite pred njimi na popolnoma naraven in preprost način? Poglejmo ...

Seveda obstaja izjemno veliko različnih načinov za odganjanje bolh, vendar pa niso vsi načini kužku najbolj prijazni. Tukaj imamo v mislih predvsem kemikalije, ki lahko prinašajo stranske učinke. No, tega pa ne želimo za našega kosmatinčka, kajne? Zato predstavljamo preprost način, kako ga lahko zaščitite na naraven način brez uporabe kemikalij.

Kaj potrebuješ?

  • ovratnico ali rutico (odvisno od tega, na kaj je vaš kuža navajen)
  • 3 do 5 kapljic sivkinega ali cedrovega olja
  • 1 do 3 jedilne žlice vode
  • priporočljivo: prazno kapalko za oči

Kakšen je postopek?

Izbrano olje razredčite z vodo. Količinsko je odvisno od tega, za kakšno velikost kužka gre. Za manjše pasme uporabite manjšo količino - primer: 3 kapljice razredčite z 1 jedilno žlico vode. Zmes nalijte v kapalko za oči in nanesite od pet do deset kapljic na ovratnico in zavežite kužku okoli vratu. Postopek ponovite enkrat tedensko in vaš kosmatinček bo zaščiten na naraven način. Preprosto, kajne?

... lep pasji pozdravček 🙂

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico