Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Maščobne kisline Omega 3 in Omega 6 podpirajo vse telesne funkcije. Telo jih ne more proizvesti samo, zato je pomembno, da jih v telo vnese s hrano. Pomanjkanje Omega 3 in Omega 6 je zelo težko opaziti. Njuno ravnovesje v telesu je zelo pomembno na daljši rok.

Pes Omega 3 tako kot mi v telo vnese z ribami. Če jih nima na meniju nekajkrat tedensko pa mu je smiselno dodajati v hrano ribje olje. Priporočam sardinino ali lososvo olje. Z dodajanjem olja bo imel pes lepšo dlako ter dober imunski sistem.

Svojima psičkama Jelly in Gummy dodajam sardinino olje z dodano kurkumo in ameriškim slamnikom. Tako s tem oljem poleg Omega 3 in Omega 6, v telo dobita še dodatne protivnetne snovi. Kurkuma pa je že splošno znana tudi po stimuliranju delovanja jeter.

Omega 3 maščobne kisline pomagajo tudi pri: boleznih srca in ožilja, alergijah, težavah s kožo, artritisu in težavah s sklepi, boleznih ledvic, boleznih prebavil ter regeneraciji po telesnih aktivnostih.

Dodajanje ribjega olja pa je zelo dobro pozimi, saj pes takrat porabi več energije za segrevanje telesa in s tem porabi tudi kakovostne beljakovine ter maščobe.

Omega maščobne kisline v hrani

Seveda lahko omega maščobne kisline dobijo tudi v kvalitetni hrani. Lahko jih najdete v monoproteinski hrani z ribo, priboljških ali pa hladno stiskani hrani. Vseeno pa je dobro, da posežete tudi po dodatkih z Omega-3 in Omega-6 ter tako zagotovite primeren vnos.

Vesela bom, če boste z nami delili katere prehranske dodatke dodajate svojim štirinožnim prijateljem 🙂

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico