Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Odkar pomnim imamo doma živali in z njimi vedno pridejo tudi določene nevšečnosti kot so klopi in bolhe. Predvsem pozno odkrite bolhe, ki se naselijo po celem stanovanju znano biti trdovrated problem.

Praktična rešitev so seveda neštete ampule, ki jih ponujajo trgovine in veterinarji. Bolje jih je uporabljati v preventivo kot takrat, ko je že prepozno in vašo mucko/psa ter stanovanje zajedajo različni paraziti.

Sama pa sem se vedno nekaj spraševala.. Kako zdrave so lahko te ampule če odbijajo in ubijajo druga živa bitja? Kako to vpliva na muco/psa in človeka?

Ali obstaja naravna rešitev?

Lani sva z mamo pripravili domač sprej iz različnih eteričnih olj, ki naj bi odganjala klope, ampak žal ni bilo učinka. Sklepam, da je bila stvar premalo koncentrirana in pa pač narejena čisto po svoje.

Končno naravna rešitev!

Letos pa sem na veliko presenečenje odkrila NARAVNO REŠITEV! Gre za ampulo iz neštetih eteričnih olj, kombinacija pravih sestavin, v ravno pravšnji količini.

Sprva sem bila skeptična in si mislila "ah, ni šans da to pomaga". Mogoče se mi je zdelo preveč preprosto, da bi bilo možno. No, potem pa je Biba kot ambasadorka Loving Paw butika dobila priložnost ta izdelek testirati.

Moja pričakovanja so bila velika in komaj sem čakala da to sprobava! Nič bolj si nisem želela, kot rešiti muce kemikalij iz običajnih ampul.

Prvo testiranje je bila šola zame. Imelo je pozitivne in negativne posledice. Na Bibo sem od vratu do repa po ravni liniji hrbtenice nanesla celo ampulo. Prvi dan je bilo vse vredu, nato pa ji je na mestih kjer je bila nanešena ampula začela odpadati dlaka in skozi se je nekako želela tam praskati.

Po treh dnevih sem jo umila in spravila dol kar se je dalo. Alergična reakcija je minila in na srečo se je izpadanje dlake umirilo. Takrat sem si mislila "evo na, tudi to upanje je šlo po zlu, bo treba po ampulo k veterinarju".

Preobrat je prišel, ko sem jo pravilno uporabila!

Potem pa so nekako dnevi minevali in sem čakala kdaj se bo pojavil prvi klop, pa se na moje veliko presenečenje NI! Še mesec dni po nanosu ampule, ki sem jo sprala je vseskupaj delovalo!

Takrat sem o tem spregovorila z Janjo, ki mi je dala dober nasvet, ampulo dodajam po malo v roku enega tdna. In nasvet je deloval! Oziroma, deluje ? Vsak teden Bibi kapnem kapljico ampule in malo s prsti razmažem od vratu do repa in rešili smo dva problema v enem! Ni več klopov in bolh, prav tako alergične reakcije!

Za katero ampulo gre?

Gre za ampulo znamke Arava, ki ima naravne in hišnim ljubljenčkom prijazne izdelke za nego. In sicer za Bibo uporabljam ampulo za muce nad 4 kilogrami (prikazana na sliki).

Njihov suhi šampon uporabljava že leto dni in ga nebi več zamenjali! Ker vsebujejo nekateri Aravini izdelki visoke koncentracije eteričnih olj lahko pride pri dermatološko občutljivih živali do reakcije in to se je zgodilo pri Bibi, ker je bil zanjo odmerek cele ampule prevelik. Vendar kar je najpomembeje je to, da sva našli rešitev!

Ampule dobite na povezavi tukaj: http://bit.ly/arava-ampule

In cena?

Še eno pozitivno presenečenje! Za 17,40€ dobite pakiranje 4 ampul! Kar znaša 4,35€ na ampulo - polovico manj od vseh ostalih ampul! Dejansko lahko že z enim pakiranjem pokrijete najbolj kritične poletne mesece.

Naj omenim še to, da ampula neizmerno diši in je Biba kot potujoča dišava v naši hiši ?.

Ta izdelek je eden tistih, ki ga vsem zagovornikom "naravnih stvari" iz srca priporočam ?.

Z ljubeznijo, Deborah & Biba!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico