Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Zamisel, da snov iz zemlje, ki lahko, ko enkrat vstopi v telo, varno črpa toksine, težke kovine in druge strupe, ter daje več energije in vitalnosti našim hišnim ljubljenčkom, zveni kot nekaj, kar bi zagotovo radi spoznali, kajne? In v Loving Paw z našimi izdelki počnemo prav to. Kako? S pomočjo ene izmed najboljših bentonitnih glin na svetu.

Bentonitna glina za pse in mačke je zelo uporaben dodatek vašemu kompletu "zdravilnih orodij" za toliko stvari, da smo jih razdelali že v večih preteklih objavah TUKAJ.

In kako lahko z bentonitno glino uspešno zatremo notranje zajedalce in toksine?

Zdaj, ko vemo, da je bentonitna glina čudovit način za naravno odstranjevanje toksinov in parazitov iz telesa, hkrati pa telesu dodaja pomembne minerale, ki jih v današnjem kmetijskem okolju morda primanjkuje, lahko začnemo opažati, kako lahko glina deluje kot čudovito splošen protokol razstrupljanja za nas in naše ljubljenčke. Ko se vežemo na pozitivno nabite toksine in dehidriramo parazite in vse odnesemo iz telesa, imamo varen, učinkovit in naraven način, ki ne škoduje. Hkrati odstranimo neprijetne žuželke, ki kratijo prehrano in splošno zdravje našega ljubljenčka in se znebimo kakršnih koli strupenih preobremenitev iz današnjega s toksini bogatega okolja.

Lokalno lahko nanesete suho prečiščeno bentonitno glino, da uničite bolhe na svojih ljubljenčkih in jo uporabite za kopanje - za preprečevanje bolh.

Razstrupljanje z bentonitno glino odstrani težke kovine od cepljenja psov ali mačk iz sistema vašega ljubljenčka. Morda veste, da sta strupena aluminij in živo srebro v cepivih in ostaneta v sistemih naših ljubljenčkov.

Kako pripraviti in uporabiti bentonitno glino?

Za notranjo uporabo pri psih in mačkah:

  • Dajte glino na prazen želodec
  • Ne dajajte hrane, zelišč ali zdravil vsaj 2 uri po odmerku bentonitne gline.
  • Doziranje: dajte 1/4 – 1/2 čajne žličke. Za pripravo zmešajte z dovolj filtrirane vode, da ustvarite tekočo pasto.
  • Poskrbite, da boste izbrali kakovosten izdelek iz gline (najdeš ga TUKAJ), saj lahko naravno vsebuje težke kovine, kakovost pa se lahko razlikuje med znamkami.
  • Poskrbite, da bo čista in filtrirana voda ves čas na voljo, saj bo glina absorbirala vodo iz črevesja.

Za pripravo bentonita kot lokalne paste:

  • Zmešajte v razmerju 1:2 (gline + filtrirana ali izvirska voda)
  • Dobro premešajte, da nastane pasta za lokalno uporabo.
  • Pasto nanesite na razdraženo kožo.
  • V redu je, če ga vaš pes ali mačka liže, vendar ne pozabite, da če hkrati uporabljate interno in lokalno, prilagodite notranji odmerek, da vaša žival ne dobi preveč gline, saj lahko povzroči zaprtje. Samo zapomnite si, da absorbira vodo iz črevesja, zato svojega psa ali mačko dobro hidrirajte (na voljo imate veliko sveže filtrirane vode in naredite notranjo mešanico z dovolj vode, da postane nekoliko tekoča).

Že pripravljeno pasto za težavne predele imamo na voljo TUKAJ - GLINENA OBLOGA

Za pripravo kopeli za pse:

  • Uporabite 1/2 -1 skodelico gline v polni kadi vode.
  • Psa dajte v kad in ga namakajte do 20 minut, da pomirite srbečo kožo in kožo s hot spoti ali razdraženimi predeli.

Imamo toliko dobrih možnosti za naravno nego naših ljubljenčkov in dopolnjujemo tisto, kar nam ponuja konvencionalna medicina, kajne?

Ali ste pred to objavo vedeli za bentonitno glino za svoje pse ali mačke? Če da, ali ste imeli s tem kakšne dobre izkušnje? Zaupajte nam svojo zgodbo.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico