Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Veliko je debate kje bi moral pes spati. Če mene vprašate, pes pač ne sodi v našo posteljo. Zakaj? Kužki hodijo po tleh, lulajo, kakajo in potem vse to nesejo tudi v našo posteljo. Ok, saj jim obrišemo tačke in lulije in ritke... Ampak no... Naj ima pes svoje ležišče, saj tudi pes potrebuje ponoči svoj mir. Se strinjaš? pexels-photo-57627

Priznam, tudi Doo pride kdaj k meni. Seveda! Je pač član družine, vsi ga imamo radi, se radi stiskamo in čohamo z njim. Nenazadnje pa tako lepo pogreje <3 Ampak je to cartanje v postelji res le cukerček, izjema. Pa tudi navajen je spati sam. Največkrat pod posteljo, na moji strani, da me ima na očeh in da mu slučajno kam ne uidem :p Ali pa spi v boksu. Tja gre sam, se naštima v svoje poze in sanja pasje sanje.

14238159_1889570161274150_6435569143487432987_n

Poznamo več pasjih postelj. Plastične obode, lesene košare, usnjene blazine, prešite postelje iz trpežnih materialov. Kje o naš pes najraje spal, je težko reči. Gotovo je najbolje, da ga že od začetka navadimo spati na svojem mestu in kasneje le ležišča menjujemo. Poleti malo tanjša in z materiali, ki dihajo, pozimi pa podložena, topla, kosmata, da bo psu toplo. Dobro je potrebno tudi premisliti kakšne materiale bomo izbrali, glede na to, kje pes spi – ali je to zunaj v koči, v boksu ali morda v dnevni sobi. Temperature v prostorih so različne, zato je potrebno poskrbeti, da bo psu udobno in prijetno.

Psa lahko na novo ležišče navadimo tudi s priboljški ali na novo ležišče položimo njegove igrače, našo ponošeno majico, ki bo oddajala naš vonj in mu bo bolj domača.

Lani je bil Doo še tako majhen, da je vse njegove zobne težave zalo ustvarjalno izkazoval. Svoje postelje je redizajniral na ta način, da niso bile več uporabne. Saj veste kaj mislim? 😀 Zamenjal je kar nekaj ležišč, potem pa je čez poletje iskal hladna tla, sedaj pa je čas, da dobi novo ležišče, saj so tla postala hladna in bo kosmatinca zeblo.

In ravno v tem trenutku, ko sem o tem razmišljala, sem spoznala Špelo. Špela je mojstrica v šivanju pasjih ležišč! Ona jih je poimenovala Pasji počivalniki. Takoj sva se našli in obljubila je, da Dooju zašije prav poseben počivalnik, na katerem bo frajer prespal zimo. Takole zgleda. No, in? A ni fantastičen? Doo ga je takoj sprejel 😀

Pozdravček iz postelje 😉

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico