Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Za nami je Valentinovo, moderen praznik, ki pa kljub spodbujanju potrošništva nosi lepo sporočilo - sporočilo ljubezni. V naših prenatrpanih urnikih marsikdaj pozabimo nase in druge, na pristne odnose in izkazovanje pozornosti.

Za to so tukaj prazniki, da nas zaustavijo in opomnijo kaj je tisto kar zares šteje. Letos me je Valentinovo navdihnilo, da spišem tale blog.

Ljubezen do živali

Ljubezen do živali je nekaj posebnega, je drugačna in je ne čuti vsak. Znotraj tega pa vsak čuti večjo naklonjenost do določene vrste. Tega si ne izberemo, to preprosto čutimo. Moja ljubezen do muc me spremlja od malih nog, od tistih dni kamor seže moj spomin.

Čeprav so mi vse živali všeč, je ta ljubezen edinstvena. Biba je zame na prvem mestu!

Ko pridem domov se niti ne slečem/sezujem, ampak najprej njo stisnem k sebi in se z njo pogovarjam. Tudi ona reagira samo na moj prihod domov: če je budna priteče in mijavka, če pa spi, pridem jaz do nje. Takoj, ko me zagleda, čisto milo zamijavka od sreče.

Biba ve vse moje skrivnosti, z mano deli žalostne in lepe trenutke. Z mano spi, se uči, mi dela družbo pri večerji in v kopalnici, ko se urejam. Vsakič, ko odhajam, se posloviva in ji povem naj bo pridna in me počaka. Večinoma res samo spi točno na tistem mestu, kjer sem jo ''pustila''.

Kadar grem na dopust, jo neizmerno pogrešam in redno kličem mamo ''kako je in kaj dela Biba''. To pogrešanje ni enostransko. Če ne pridem domov spati me Biba išče po hiši in mijavka, noče jesti tudi po več dni. Najina ljubezen in navezanost je neizmerna kljub temu, da ona ni največja cartljivka med muckami, mi to izkazuje skozi vsakodnevne malenkosti.

Ljubezen do mačk

Ljubezen do muck je obojestranska, brezpogojna, iskrena in večna. To ljubezen ne more razumeti vsak, lahko jo razumejo samo tisti, ki čutijo enako.

Ste vedeli?

Ali ste vedeli, da je znanstveno dokazano, da mačke na človeka delujejo pomirjevalno in antidepresivno? Te kepice dlak so veliko več kot le to! Oddajajo pozitivno, nežno in pomirjevalno energijo. Hkrati pa imajo v sebi polno radosti, igrivosti in energije! Mucke so čudežna bitja, samo začutiti morate to. Tisti, ki to čutimo, vemo, da je to nekaj najlepšega na svetu!

Z ljubeznijo, Deborah <3

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico