Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Naša ambasadorja Mike in Bronny sta naravno ljubka - tako v slikicah, kot tudi v realnem življenju. Sta najboljša prijatelja, ampak vseeno je do tega prišlo postopoma. Preberi njuno zgodbo ...

Prvo srečanje in prvi skupni trenutki

Prvo srečanje Mike-a in Bronny-a je bilo pred dobrimi petimi meseci. Če sva iskrena je bilo precej stresno. Vsaj prvi teden. Do te točke na kateri smo danes smo potrebovali tri tedne. Vsak dan sta se spoznavala.

Kako je reagiral Mike?

Mike ni bil nikoli nasilen do muck in prav tako ga nikoli nismo učili stavka “išči muco, kje je muca?” (enostavno ne razumem zakaj bi to bilo potrebno učit svoje pse??). Zelo je bil razigran, vesel in radoveden, in prav to smo morali nadzorovati. Bronny-u smo zagotovili višino na kateri se je počutil varno in kjer je bil nedosegljiv za Mike-a, da ga je lahko v miru opazoval in vonjal ves dan, vsak dan.

Priboljški so zeeelooo pomagali 🙂
Kmalu je postalo vse preprosto ...

Veliko so nam pripomogli priboljški za oba. Brez tega ne gre. V drugem skupnem tednu se je Mike navadil, da ima doma belo kepico presenečenja in tako se več ni zaganjal vanj.

Bronny je vedno raje sedel v najinem naročju in se privajal na Mike-ovo radovednost. Kaj kmalu sta sama od sebe skupaj spančkala na kavču. Bravo!

Danes sta neločljiva.

Njuna ljubezen je neizmerna in prečudovito ju je vsak dan opazovati kako se imata rada. Res sta sončka.

Njuno prijateljstvo je danes neprecenljivo

Bisous ? (slovensko-Poljubčki)

Mike&Bronny

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico