Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Na 5. Kužkovem rojstnem dnevu sem spoznala dve krasni veterinarki Andrejo in Uršo. Mladi in perspektivni ljubiteljici živali delata na Kliniki na za male živali Trstenjak-Zajc v Ljubljani. Dogovorile smo se, da bosta odgovorili na prav vsako vaše vprašanje, ki ga boste zastavili v povezavi z zdravljem vašega ljubljenčka. Vprašanja lahko pošljete preko kontaktnega obrazca ali preko elektronskega naslova metka@loving-paw.com.

 

Klinika deluje že 20 let. Ustanovila sta jo mag. Izidor Trstenjak, dr. vet. med. in Radovan Zajc, dr. vet. med.. Za živali pri njih skrbi kar 6 doktorjev veterine in 5 veterinarskih asistentk. Ekipa se resnično trudi našim ljubljenčkom čim hitreje postaviti ustrezno diagnozo in jim predpisati ustrezno terapijo. Imajo vrhunsko medicinsko opremo, sodelujejo pa tudi z najboljšimi laboratoriji tako doma kot tudi v tujini, kar skrajša čas trpljenja živali in pomaga do hitro postavljenih diagnoz in terapij. Ekipa se neprestano izobražuje in obiskuje najrazličnejše seminarje s področja veterine in drugih povezanih področij, in tako razpolaga s širokim strokovnim znanjem. Tako naše ljubljenčke obravnavajo celostno, skrbno in predvsem učinkovito.

Veterinarstvo Trstenjak - Zajc najdete na Ulici padlih borcev 23 v Ljubljani. Lahko jih tudi pokličete na 01/565 51 20 ali jim pišete na info@klinika-vtz.si.

"Veterina za nas ni le poklic, ki ga opravljamo. Veterina je naše poslanstvo, ki mu sledimo z ljubeznijo in spoštovanjem do živali."

Andreja in Urša bosta odgovarjali 1x mesečno, vprašanja z odgovori pa bodo objavljena na našem pasjem blogu www.loving-paw.com.

Pridno pošiljajte vaša vprašanja in ne pozabite - ni neumnih vprašanj 😉

Pasji pozdrav! 😀

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico