10 % VIKEND POPUST nad 15 €Koda: POP10

Verjetno se sprašujete, zakaj sem izbrala ravno slovenski med? Zakaj sem nasploh izbrala med? Naj razložim ...

Pred časom sem na Loving Paw že lansirala linijo iz najboljše bentonitne gline na svetu, slovenske gline Bolus. Ti izdelki so unikatni in predvsem izjemno, izjemno dobri za vašega kužka ali muco. Seveda še ni konec razvoja izdelkov iz vrhunske bentonitne gline in vedno znova bodo prihajali novi.

Kljub vsemu pa sem skozi uporabo slovenskega medu začutila, da mu moram dati priložnost tudi za izdelke za nego in zdravje kosmatinčka. Jaz osebno obožujem med in vem, da je med za nego in zdravje kosmatinčka zelo priporočljiv. Pri uživanju je potrebno paziti na količine ter sam izvor medu, medtem, ko je za samo nego NEVERJETNO KORISTEN.

Medena Loving Paw linija izdelkov

Ja, res je, da na trgu že obstajajo izdelki za nego kužkov in muc iz medu ter čebelarskih izdelkov. Ampak pozor! Zelo zelo pomembno je, kakšne kvalitete čebelarskih izdelkov (v mislih imamo med, propolis, matični mleček, ...) vsebujejo.

Slovenija je znana v svetovnem merilu čebelarstva kot ena izmed tistih, kjer imamo na voljo najbolj kvalitetne čebelarske pridelke. No - tukaj je razlog, zakaj sem se odločila za medeno linijo Loving Paw izdelkov. Da izkoristim DAR NARAVE, saj narava najbolje ve. In kaj lahko lepšega, kot da imamo surovine za izdelke kar na domačih tleh. Čudovito!

Iskanje čebelarja

Lotila sem se raziskave in našla zelo veliko kvalitetnih čebelarjev v Sloveniji. Na koncu sem se odločila za izdelke Čebelarstva Žvikart.

Zakaj? Kdo so? Najbolje se opišejo kar sami:

"Naše čebelarstvo je edino v Sloveniji, ki združuje dva najvišja naziva, ki ju je bilo mogoče pridobiti v čebelarskem poklicu. To sta naziv Kvalificirani delavec v čebelarstvu – poklic čebelar, ki ga je pridobil oče Franc leta 1956, in naziv Čebelarski mojster, ki ga je pridobil sin Aleksander leta 2006. Tako z obširnim znanjem ohranjamo tradicijo in zagotavljamo kvaliteto čebeljih proizvodov na visokem strokovnem nivoju. O tem pričajo vsakoletna priznanja za kakovost, ki jih dobivamo na ocenjevanjih po Sloveniji.

Smo ponosni prejemnik certificirane listine odličnosti na področju apiturizma v okviru slovenskih čebelarskih poti, s tremi čebelicami."

Povzeto po spletni strani https://cebelarstvo-zvikart.si/o-nas
Surovine za naše Loving Paw izdelke Čebelarstva Žvikart

Odločitev je padla in z njimi sem se dogovorila za dobavo surovin za izdelavo izdelkov Loving Paw za nego kužkov in muc.

Tako so pričeli nastajati prvi produkti medene linije Loving Paw

S pomočjo mojstrov in izkušenih izdelovalcev naravne kozmetike smo izdelali prvo, 100% naravno medeno milo za kužke in muce v naši medeni liniji.

Naj povem: vrhunski izdelek, ki je primeren tudi za alergike in takšne kužke, ki se radi vsakodnevno umažejo.

Več o samem izdelku si lahko preberete tukaj.

Jaz pa vam lahko le namignem, da prihaja še mnogo izdelkov iz medene linije za zdravo življenje kosmatinčkov. Ker si to tudi zaslužijo.

In še naprej prisegam na naš slogan vseh Loving Paw produkov: VRNIMO SE NAZAJ K NARAVI.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico