Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

10.7. sva z Bibo imeli "obletnico" štirih skupnih let! Za tiste, ki ne veste, sem Bibo pred štirimi leti prejela kot darilo za rojstni dan. Ni bilo presenečenje, ampak samo izpolnjena dolgoletna želja po "sivi puhasti mucki" 😀

Takrat nisem še ničesar vedela o pasmah, vzrediteljih, rodovnikih ... samo vedela sem kakšno mucko si želim in se mi je ta želja uresničila na najlepši možen način - za rojstni dan (oziroma en dan prej).

Kaj imava z Bibo skupnega?

V vseh teh letih se je med nama spletla edinstvena vez, ki je veliko več kot "lastnik-hišni ljubljenček" in jo verjetno razumejo samo tako ljubeči lastniki živali kot sem jaz. Kot radi pravijo je žival vedno podobna lastniku ... in tudi midve imava kar nekaj skupnega, naključje ali dejansko skupno življenje? Kdo ve. ?

No ... obe sva zeelo izbirčni glede hrane in nama je najljubša morska hrana - natančneje tuna. Obe radi lenariva in poležujeva ter imava radi svoj mir. Sva malce sramežljivi in v določenih situacijah zadržani. Radi imava naravo in preživljanje prostega časa izven štirih sten. In navsezadnje imava radi druga drugo ?.

To pa ni vse ... to poletje priiihaaaja …

Nihče drug kot dolgo pričakovana mucica! Biba bo dobila sestrico! Še mesec dni nas loči, da jo spoznamo v živo, se nam pridruži in postane nova zvezda Lovingpaw - muca bloga!

Mucko bom šla iskati na Slovaško in vas bom vzela s sabo!! Svoje potovanje in celotno dogodivščino bom delila z vami na instagram profilu @lovingpaw_muca v story-jih ? kooomaj čakaam! ?

Drugo poletje bom poleg svojega rojstnega dne, tako praznovala 5 let z Bibo in prvo leto z ... imena pa še ne razkrijem ?.

Uživajte v poletju & se vidimo kmalu! ?

Deborah in Biba ?

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico