Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Pravilno shranjevanje mačje hrane je ključnega pomena za ohranjanje hranilnih snovi in preprečevanja razvoja morebitnih bakterij zaradi nepravilnega ravnanja.

S pravilnim shranjevanem se izognemo raznim boleznim, ki so lahko posledica 'pokvarjene' ali 'stare in prezračene' hrane.

Zate imamo 5 preprostih nasvetov, kako ohraniti mačjo hrano kar se da na najvišji kvaliteti do zadnjega grižljaja.

Ne zavrzite originalne embalaže

Visokokakovostne vrečke za mačjo hrano so oblikovane tako, da čim dlje ohranijo svežino sestavin. Ohranjanje vrečke za mačjo hrano ima tudi dodatno prednost: ohranite črtno kodo, datum uporabe in LOT kodo mačje hrane - vse to so pomembne informacije, zlasti v primeru odpoklica mačje hrane.

Zapirajte vrečke

Zapiranje vrečke s hrano po vsakem hranjenju pomaga preprečevati nepotrebno izpostavljenost zraku in vlagi - oboje pospešuje hitrost razgradnje hrane za hišne živali in povečuje tveganje za razvoj bakterij, kot je salmonela.

Mačke ne hranite na sončni svetlobi

Izpostavljanje vrečke za mačke sončni svetlobi lahko dvigne temperaturo in vlažnost v notranjosti vrečke. To bo tudi pospešilo razgradnjo hrane in povečalo tveganje za okužbo s salmonelo in drugimi bakterijami.

NE hranite mačje hrane, ki ima pretečen rok

Za zagotovitev varnosti vaše mačke so določeni datumi veljavnosti mačje hrane (včasih znani kot datumi "uporabi do" ali "uporabno do"). Ne tvegajte, če hranite hrano za mačke, ki ji je potekel rok trajanja.

NE mešajte stare hrane z novo hrano

Morda vas bo zamikalo, da bi zadnji košček mačje hrane iz stare vrečke prenesli v novo. Ne! Morda nevede prenesete na svojo čisto novo vrečko suhe mačje hrane kakšen nepotreben bacil.

Skratka, ravnajte preudarno in vedno pomislite na zdravje vaše muce.

Mačji pozdravček do prihodnjič in dober tek!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico