Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste nekoga vprašali ''kako je'', pa vam je odgovoril ''po vremenu'' ... no tako zgleda tudi Bibin januar/februar 😀

En dan dežuje, drug sneži, tretji piha, nato pride sonček in spet se preobrne vrstni red. Dan za dnem druge stopinje, padavine in drugačna dnevna svetloba. Vse to zelo vpliva na mojo kosmatinko. Zelo si želi it ven, ampak hkrati ne želi iti na tako vreme ... haha ... in to izgleda tako, da večkrat dnevno mijavka in praska po vhodnih vratih, ko pa ji odpreš steče v sobo ... in to se ponavlja, večkrat na dan, vsak dan. Lahko bi rekla, da je zeeelo optimistična in verjame, da ko bom odprla vrata bo zunaj sonček, ptički in pomlad. A temu ni tako in ne preostane nama drugega kot, da v stanovanju skupaj preganjava dolgčas.

Žal je moj urnik zadnje čase zelo naporen in mi za najino igro ostane manj časa kot bi si ga želela (glede tega sem prepričana, da bi ji bilo veliko lepše če bi imela mačjo družbo). No, pa vseeno si čisto vsak dan vzamem čas za najine igrice, skupaj se loviva, skrivava. Najraje pa se igra s svojim rdečim trakcem, katerega ji vlečem in skrivam po celi hiši.

V zimskih mesecih mucke veliko več časa prespijo, kot v toplejših. Zato imajo v tistih uricah, ko so budne, potrebo po tem, da se ''zdivjajo''. A kljub divjanju in skupni igri, je Biba v tem vremenu precej tečna. Veliko mijavka in hodi sem ter tja. Imam občutek, kot da niti sama ne ve, kaj hoče.

Takrat poskusim vse možno, kar bi si lahko želela, a običajno je le pozornost tisto kar rabi. Da jo malo zamotiš, ker ne more iti ven. Veliko časa presedi na okenski polici in opazuje okolico. Ponavadi je aktivna v dopoldanskem času (žal že zelo zgodaj zjutraj) in potem ponovno pozno zvečer.

Zjutraj me zbudi okoli 5h, takrat ji dam jest in jo za 10 minut spustim ven. Ko pride nazaj noter, se umiva, hodi sem pa tja, poležava ... in nekje med 9. in 10. uro zjutraj (seveda, če sem doma) se igrava. Pravzaprav celo dopoldne opazuje kaj delam, okoli poldneva pa jo zmanjka. Celo popoldne prespi in zvečer ponovno ''sprazni svoje baterije'' 😀

Kako se pa vaše mucke počutijo/obnašajo v tem slabem in spreminjajočem vremenu? Deli z nami svoje izkušnje, z veseljem jih bomo prebrali!

Z ljubeznijo,
Deborah in Biba <3

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico