Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Odkar ima Doo pasji počivalnik, Doo ne spi nikjer več kot pa samo na njem. Ja, prav neverjetno kako mu paše. Včasih se raztegne čez celega, včasih se skrije v “žepek”. Potem pa moli ta njegov lep gobček ven... 🙂

Se pozna, ker se je začelo hladnejše vreme in so se stene in tla ohladila. Zato ga je še toliko prej sprejel in mu je res ljub. Čez dan ga ima v boksu, zvečer pa mu ga prestavim pod svojo posteljo, da spi tam, kjer je najraje – blizu mene.

Pasji počivalnik je zašila Špela. Špela ima za seboj že vrsto zašitih počivalnikov. So prava supešnica in psi jih obožujejo. Preverjeno! 😉 Njene počivalnike si lahko ogledate na njeni facebook strani Pasji počivalniki. Zelo dobro pa se počivalniki prodajajo tudi v tujini, kjer je povpraševanje še toliko večje. Ambiciozna podjetnica in veliko ljubiteljica živali se je domislila počivalnika, ko je njenega Thora hitro zazeblo in zelo rad se je skril in ovil pod odejo. Nastal je prototip “pasje jame”, ki ga je Thor nemudoma sprejel in prespal v njem mnogo mnogo ur. Žal je usoda hotela, da Thora ni več. Vendar bo ostal vedno z nami, saj brez njega ne bi bilo teh prekrasnih pasjih počivalnikov in ležišč za naše kosmatince, ki jih izdeluje Špela.

Kako nastane Pasji počivalnik

Preprosta rešitev za naše zmrzljivčke. Špela izbira le najboljše materiale, da bodo naši kužki spali na udobnih ležiščih. Tkanina je iz mešanice velurja in bomaža, ki je preprost za vzdrževanje in je izredno trpežen. Na izbiro je veliko vzorcev in barv. Sem skoraj sigurna, da boste imeli kar malo težav izbrati najlepšega 🙂

14045647_523633534501578_2165226039818263453_n

Na voljo je tudi več različnih velikosti. Za majhne in za velike!

Ko se Špela vsede za šivalni stroj, nastanejo takšni pasji počivalniki. Vložen trud in ljubezen do šivanja je pretvorila v pravo malo tovarno, kjer nastajajo pasja ležišča. Vedno več kužkov prisega na Pasje počivalnike.

Vas zanima še več o Pasjih počivalnikih? Obiščite Špelino facebook stran 😀

Pasji počivalniki

Pasji pozdrav!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico