Ob nakupu nad 45 € prejmi 5 € POPUSTAKoda: BON5

Po starih modrostih ni pomembno, kakšno je vreme, se kot ljudje lahko prilagodimo. Prehodi iz vročega na mrzlo ali obratno ... vse zmoremo.

Kako je z našim ljubljenčki?

Ljudje se lahko slečemo, naši ljubljenčki ne. Čeprav se mi veselimo vročega poletja, pri kosmatinčkih temu ni tako. Ti se le s težavo ohlajajo. Znojijo se lahko le preko blazinic na tačkah in noska. Hladijo se z globokim dihanjem in odprtim gobčkom.

Ohranjanje kosmatinčkov zna biti težava

Ljudem vedno paše hladen tuš, vendar pa pri ljubljenčkih ni tako. Izogibati se moramo prevelikim temperaturnim šokom. V kolikor jih močimo z mrzlo vodo, moramo vedno to pričeti pri tačkah. Nikakor pri glavi!

Ljubljenčku moramo zagotoviti senco, hladen prostor, dovolj sveže vode in počitek. Za piko na i mu priskrbimo hladilno blazino, katere lastniki že dobro poznamo. Vendar pa je za večina hladilnih blazin značilno, da se morajo predhodno ohlajati v zamrzovalniku. No, to zna biti tudi precej nepraktično.

Henry Wag hladilne blazine ne potrebujejo predhodnega ohlajanja

Za vaše kosmatinčke smo v Slovenijo pripeljali res top hladilne blazine, ki ne potrebujejo predhodnega ohlajanja. Zakaj? Vsebujejo inovativen nestrupen gel, ki vzdržuje temperaturo, ki je nekoliko nižja od telesne temperature vašega kužka ali muce.

Gre za resnično preprost način ohlajevanja vašega kosmatinčka tako doma, kot tudi na poti ali v avtomobilu. Poleg vsega pomaga tudi tistim, ki trpijo zaradi bolečin vnetij sklepov.

Henry Wag blazine so odporne na udarce, krempeljčke, kamenčke. Poleg vsega se enostavno vzdržujejo. Torej, je lahko še kaj boljše za ohladitev kosmatinčka?

Preveri velikost in izberi primerno, za tvojega najboljšega prijatelja: https://bit.ly/hladilne_blazine_hw

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico