10 % VIKEND POPUST nad 15 €Koda: POP10

Doo: »Katere bi? Joooj, preveč je! Bi te z jabolki? Mogoče bi raje z ribico... Kaj pa eksotični kivi? Ampak špinačni izgledajo takoooo dobro! No, pa dajmo začet z račko, kaj praviš?«

IMG_5582

No, nekako tako sem si tolmačila Doojeve poglede in reakcijo, ko se mu pokazala priboljške Planet Pet. Res velika izbira teh popolnoma naravnih priboljškov te ne pusti ravnodušnega.
In tako sva odprla paketek z račjimi trakci. Že ko odpreš paket, te ne preseneti močan vonj po pasji hrani, temveč lep in blag vonj po pravem mesu. Sušeni trakci račjega fileja izgledajo res fantastično!

Račji fileji so še posebaj primerni za pse, ki so nagnjeni k alergijam.

 

Naslednji paketek je bil resnično paket presenečenja. Odprla sva priboljške Planet Pet kivi s piščancem. Opa, kakšna eksotična kombinacija! Sprva sem bila skeptična, saj nam ljudem nekako mesno-sadne kombinacije ne dišijo najbolj. Psom pa so očitno zelo všeč, saj je Doo pohrustal tale kivi kot za stavo! 😀 Zelo prijeten je vonj kivija in file piščanca. Tudi sama oblika priboljška je mikavna. Kivi je še posebno bogat z vitaminom C, kar odlično dopolni pasjo prehrano.

DSCN5040

In ko smo že pri sadju in mesu – poglejmo še kako se je obnesel okus jabolka s piščancem. Kako posrečena kombinacija! Jabolčni krhelj ovit v piščančji file. Fantastično! Sladko mesni okus je psom zelo ljub. Jabolka so polna vitaminov in vlaknin, so za dobro prebavo in zdravo sladkanje.

DSCN5045

Vse te čudovite priboljške Planet Pet Society lahko kupite v vseh trgovinah Doget ali na njihovi spletni trgovini 😀 Doo bi rekel: "Obvezen del obroka!" 😉 In ne pozabi! 1% od nakupa gre za živali 😉

DSCN5046

Za en dan bo veeeč kot dovolj! Prihranimo še nekaj za naslednje dni 😉

S tem se Doo ne bo najbolj strinjal...

 

 

 

 

Pasji pozdrav! 😀

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico