Moje rojstnodnevno darilo tebi: GRATIS DOSYAVA za vseKoda: ROJSTNIDAN

Zdravje naših štirinožnih prijateljev je ključnega pomena in ena od preprostih, a učinkovitih dodatkov k njihovi prehrani je dobra jušna osnova. Podobno kot pri ljudeh, ima tudi pri psih jušna osnova številne koristi, ki lahko pozitivno vplivajo na njihovo prebavo, imunski sistem in splošno počutje. Spodaj so razlogi, zakaj je dobra jušna osnova za pse koristna.

Hranljiva vrednost: Jušna osnova, pripravljena iz kakovostnih sestavin, lahko predstavlja dodatno hranljivo vrednost v pasji prehrani. Vsebuje minerale, vitamine in elektrolite, ki so ključnega pomena za ohranjanje optimalnega zdravja.

Podpora prebavi: Topla jušna osnova je blaga in enostavno prebavljiva. Pomaga pri lajšanju prebavnih težav in je posebej koristna za pse, ki imajo občutljiv želodec ali težave z apetitom.

Hidracija: Jušna osnova je odličen način za dodajanje vode v pasjo prehrano, še posebej koristna pa je za pse, ki imajo težave s pitjem in ne pijejo dovolj vode. Dobro hidrirani psi imajo boljšo funkcijo organov, boljšo gibljivost sklepov in izboljšano kožno in dlakasto stanje.

Podpora imunskemu sistemu: Hranljive snovi v jušni osnovi lahko okrepijo imunski sistem psa, kar mu pomaga bolje se boriti proti boleznim in okužbam. To je še posebej pomembno v obdobjih stresa ali okrevanja po bolezni.

Okus in spodbujanje apetita: Jušna osnova doda okus obrokom, kar je zelo koristno za pse z nizkim apetitom. Psa spodbudi k uživanju hrane, kar je še posebej pomembno pri starejših ali bolnih psih.

Ohranjanje telesne mase: Za pse, ki imajo težave s telesno maso, je jušna osnova lahko odličen način za povečanje kaloričnega vnosa na hranljiv način. To je še posebej koristno za pse, ki so izgubili apetit zaradi starosti ali zdravstvenih težav.

Loving Paw 100% naravne jušne osnove za kužke in muce

Zelo pomembno!

Pri pripravi jušne osnove za pse je pomembno uporabljati naravne sestavine, brez dodatkov - kot so soli, čebelji izdelki ali česen, ki so lahko škodljivi za pse. Prav tako je treba paziti na morebitne alergije ali občutljivosti na določene sestavine. Vedno se posvetujte s veterinarjem, preden spreminjate prehrano svojega psa ali mu dodajate nove sestavine. Z dobro pripravljeno jušno osnovo pa lahko prispevate k dolgoročnemu zdravju in srečnemu življenju svojega ljubljenčka.

100% naravne in zdrave jušne osnove smo razvili na podlagi dolgoletnega znanja. Na voljo so v kozarcih za vlaganje in so shranjene po postopku vlaganja, kar ohranja svežino in rok uporabnosti.

Zdrave jušne osnove so na voljo tukaj:

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico