Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Veseli december je tukaj in kot bi marsikatera muca bi rekla – stresni december je tukaj. Velikokrat smo veseli samo ljudje, ki vemo, kaj se dogaja s hrupom. Živali žal to ne razumejo oziroma vsak hrup interpretirajo kot grožnjo in nekaj neznanega.

Stres je lahko izjemno težaven

Zaradi pokanja raznih pirotehničnih sredstev in različnih hrupnih zabav je lahko zanje vse skupaj stresno do te meje, da ne morejo normalno delovati.

Znaki stresa pri mucah so:

  • neprimerno izločanje (markiranje, uriniranje na posteljo itd)mucka
  • skrivanje
  • zavračanje hrane
  • vnetje sečnega mehurja
  • intenzivno umivanje in lizanje
  • izpadanje dlake
  • mijavkanje

Vse to lahko vodi do nenadzorovanega tremorja (tresenja živali).

Kako torej učinkovito zmanjšati stres?

Na trgu danes obstaja veliko izdelkov (dopolnilnih prehrambenih dodatkov, priboljškov, hrane ipd.), ki pomagajo zmanjšati stres in sprostiti muco. Vendar je ključnega pomena dejstvo, da niso vsi naravnega izvora! Zelo pomembno je, da so izdelki KVALITETNI, na BAZI NARAVNIH SESTAVIN in predvsem UČINKOVITI.

Kaj priporočam iz prve roke?

Vet’s Best Comfort Calm gel za muce. Gre za vrhunski prehrambeni dodatek, ki bo zelo učinkovito omilil doživljanje stresa in muci prihranil marsikatero skrb.

Kako deluje?

Mešanica L-teanina, naravne fitokemikalije, ki jo najdemo v zelenem čaju in koreninicah baldrijana, je bila pozorno izbrana, da bi vaši mački pomagala premostiti stresne situacije in tako omilila stres in tesnobo.

Pomaga preprečevati stres ob stresnih situacijah, kot so nevihte, potovanja in poki. Gel je odličnega okusa, ki ga mačke obožujejo. Osnovan je na naravnih sestavinah, ki ne povzročajo omotičnosti. Ne vsebuje petroleja, umetnih barvil, ojačevalcev okusa, melase, koruznega sirupa ali dodanih sladkorjev.

Kakšno je doziranje?

Preventiva: mački ponudite dva centimetra iztisnjenega (pribl. 3g) Comfort Calm gela na dan.

Ob stresnih dogodkih: ponudite vsaj tri ure pred začetkom stresnega dogodka, nato še ob začetku stresnega dogodka in nato na vsakih 6-8 ur. Gel lahko ponudite na svojem prstu ali pa ga iztisnete na sprednjo tačko vaše mačke. Če mačka ne pokaže zanimanja za gel, ga vmešajte v njeno najljubšo hrano. Dozo lahko ob res hudih težavah podvojite.

Kje jih lahko prejmete? Na voljo so tukaj: Vet’s Best Comfort Calm gel za muce

Pozivamo vse k mirnim praznikom!

Narava nam omogoča, da omilimo strah in da preživimo praznike kar se da mirno. Seveda vse pozivamo, da so pirotehnična sredstva in ostala sredstva za pokanje POPOLNOMA NEPOTREBNA. Živali ob tem trpijo.

Dajmo preživeti praznike mirno, v krogu najbližnjih in v mirnem objemu naših kosmatinčkov, ki jih imamo najraje.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico