Ob nakupu nad 45 € prejmi 5 € POPUSTAKoda: BON5

Lumpi je po vašem izboru postal mucek meseca septembra in mi smo navdušeni, da se je še en lepotec pridružil naši Loving Paw družinici 🙂 Te znaima kdo je Lumpi in kaj je o njem povedala njegova lastnica? Preberi ...

Lumpi je pravi lumpi 😀

Lumpi - ljubkovalno ga kličemo tudi dumpi, tumpi ali pa bajs?. Lepotko je 17. avgusta dopolnil tri leta. Kot belo snezinko smo ga na željo hčerke Katalene pripeljali iz Brd. Moram priznati, da sem bila do tistega trenutka največji "mačkomrzec" na svetu. Ampak, ko sem ga spoznala, sva postala najboljša prijatelja. V našo družino je vnesel smeh in veselje, kar počne še danes.

Kaj najraje je?

Moram povedati, da je vegetarijanec: iz skled krade solato, brokoli, ob zelju lahko na pultu celo zaspi 😀 Najbolj všeč so mu olive.

Diši mu tudi klobasa, sicer pa mokro hrano precej vestno mecemo stran? Prav tako na balkon romajo rezani šopki, ker ga rožice neznansko privlačijo.

Lumpi je prav povsod, kjer smo mi

Že od majhnega spi v umivalniku v kopalnici, redno se “tušira” z menoj. Odkar ga imamo, v stanovanju nimamo muh ali drugega mrcesa, saj vse pridno polovi.

Ker živimo v bloku, kjer balkoni niso fizično ločeni, temveč je vmes le steklena panela, redno uhaja k sosedom in mi "kravžla" lase. A radoveden kot je, se težko upre glasovom z druge strani.

Naš Lumpi je resnično naša največja sreča na štirih tačkah ?

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico