Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Ogromno ljudi me sprašuje, kako lahko ohranjamo tako lepe zobke pri našima dvema kosmatinčkoma in kako jima lahko tako enostavno očistimo. No, naj zaupam, da se pri tem nikakor ne trudimo, ampak imamo povsem enostaven izdelek, ki ga obožujemo mi in naši kužki. Kaj je to?

Vem, včasih je umivanje pasjih zobkov lahko mučno. Še posebej, če kuža niti slučajno ne pusti 'dregati' po gobčku. Velikokrat ne pridejo prav niti razne zobne ščetke in naprstniki.

Tudi pri nas imamo dva takšna, ki bi jima sicer le s težavo umila zobke ... vse dokler nisma na trgu našla Vet's Best encimsko dentalno peno. Zakon je!

Vet's Best Advanced Dental Foam - zakaj je tako super

Vet's Best Advanced Dental Foam je unikatna pena z encimi, ki pomaga preprečevati nastanek ter odstranjevati zobne obloge in zobni kamen. Formula vsebuje geranijo, pepermint in olje klinčkov za ohranjanje zdravje ustne higiene in svežega zadaha.

Da ne bom le pisala, si lahko spodaj pogledate video, kako enostavna je uporaba pene kjerkoli in kadarkoli:

Kolikokrat na teden jo uporabljamo?

Poskušamo čim večkrat, ampak realno jo uporabljamo vsaka dva dni tako pri našemu mladičku, 10 mesečnemu ruskemu terieru Kanu in 3 letnemu Tangu.

Kje jo lahko kupite?

Ker smo bili mi nad peno tako navdušeni, smo se odločili, da jo enostavno moramo ponuditi v našem spletnem butiku, zato je na voljo na povezavi TUKAJ.

... in čisti zobki niso več težava 🙂

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico