Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Medtem ko odštevamo zadnje letošnje ure, čisto vsak potiho upa, da bi mu bilo prihajajoče leto naklonjeno in mu izpolnilo kakšno neuresničeno željo. In tudi naš mali navihanček Tango si "nevede" maarsikaj želi. Pa poglejmo česa bi bil v letu 2019 vesel ??

Na prvem mestu je seveda, da bi našel psičko, s katero bi lahko spočel male, čisto male Tangote 😀 Vsi se jih že veselimo, saj mora takšen lepotko dobiti potomce, kajne? ❤️

Druga želja je veeliko igranja in norenja brez nepotrebnih poškodb! Točno tako ja, v letu 2019 si ne želim več biti takšna pasja neroda ?

Najina velika želja, ki ni le novoletna, ampak celoletna je topel dom za vse živali, mir in varnost pred zlobnimi ljudmi ter nekaj nežnosti in ljubezni, ki si jo vsaka zasluži ❤. Seveda naj bodo vsi krožnički poolni dobre, zdrave hrane in vsi kožuščki siti.

No in če preidem k bistvu ? .. oba si najbolj želiva kosmate družbe ? upava, da nama bo novo leto naklonilo nove pasje prijatelje ter veliko igranja ?.

Zahvaljujeva se vsem tistim, ki ste naju v letošnjem letu sprejeli, brali in pospremili na najini blogerske poti ... v 2019 pa obljubljava še več navihanih in poučnih vsebine za vse ljubitelje pasjih kosmatinčkov!

Naj bo srečno, zdravo in nasmejano za vse vas in vaše tačke ❤✨

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico