Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Medtem, ko odštevamo zadnje letošnje ure, čisto vsak potiho upa, da bi mu bilo prihajajoče leto naklonjeno in mu izpolnilo kakšno neuresničeno željo. In tudi mala Biba si "nevede" maarsikaj želi. Pa poglejmo česa bi bila tale navihanka v 2019 vesela ??

Na prvem mestu je seveda odkritje alergije, ki zadnje mesece povzroča srbečico kožuščka in mi neda miru pred čohanjem! Tako rada bi vedela, kaj je tisto kar me muči, da bom lahko spet pestro jedla in se nehala praskat okoli vratu. ?

Druga želja je veeliko igranja in norenja brez nepotrebnih poškodb! Točno tako ja, v letu 2019 si ne želim več biti neroda ?, ker mi v zadnjih dveh letih to ni preveč uspevalo bom mogoče ubogala in se raje igrala v hiši.

Najina velika želja, ki ni le novoletna, ampak celoletna, je topel dom za vse živali, mir in varnost pred zlobnimi ljudmi ter nekaj nežnosti in ljubezni, ki si jo vsaka zasluži ❤. Seveda naj bodo vsi krožnički poolni dobre, zdrave hrane in vsi kožuščki siti.

No in če preidem k bistvu ? .. obe si najbolj želiva kosmate družbe ? upava, da nama bo novo leto naklonilo novo družinsko članico, še eno kosmato kepico, ki se bo z nama igrala in cartala ?. Tudi tokrat je v planu kratkodlaka britanka, vendar so stvari še zelo odprte in odvisne od številnih dejavnikov, zato iiiskreno prosiva, naj nama bo 2019 naklonjeno❣ če zakon privlačnosti obstaja, potem pričakujem, da se bo vsa vložena energija obrestovala.

Zahvaljujem se vsem tistim, ki ste naju v letošnjem letu sprejeli, brali in pospremili na začetku blogerske poti ... V 2019 pa obljubljam navihane in poučne vsebine za vse mačjeljubce!

Naj bo srečno, zdravo in nasmejano za vse vas in vaše tačke ❤✨

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico