Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

V teh dneh, ko temperature presegajo 25°C in naši kužki že pošteno občutijo vročino, je še posebaj pomembno paziti, da se ne pregrejejo ali si poškodujejo tačk.

Upoštevajte 5 preprostih nasvetov, da bo bomo vsi srečni:

  1. Psu privoščimo daljši sprehod zjutraj in zvečer, ko so tla hladnejša, čez dan pa zagotovimo krajše sprehode v senci in po travi, ki se segreje toliko.
  2. Pes naj ima vedno na voljo zadostno količino vode. Dobro je, da jo večkrat na dan zamenjamo s svežo in hladno vodo. Lahko pa mu dodamo kakšno kocko ledu, da bo voda ostala dalj časa hladna.
  3. Psu čez dan zagotovimo senco ali hladen prostor, kjer se bo zadrževal. Nikar ga ne puščajmo na soncu, v avtomobilu ali v vročem neprezračenem prostoru!!!
  4. Prehrana poleti mora biti prilagojena letnemu času, saj tudi ljudem ne paše težko prebaljiva hrana. Ponudimo jim čim več sadja in zelenjave (lubenico, jabolka, breskve, kivi, jagode in maline, bučke, korenje, zelje ali kumare) in zmanjšamo osnovni obrok.
  5. Konec dneva tačke skrbno umijemo, osušimo in namažemo s hranilnim mazilom, da se tačke preko noči regenerirajo in ostanejo zdrave.

pasja vročina

Poskrbimo za naše kužke, saj imajo samo nas.

Pasji pozdrav! :p

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico