Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Priznam, da je to najtežje obdobje pri bivanju z muco. Letos so nas topli dnevi obiskali bistveno prej kot sicer in posledično se je tudi mačja dlaka začela menjati toliko prej.

V obdobju prehoda iz zime na poletje naše kosmatinke "odvržejo" toplo zimsko dlako in se pripravijo na tople poletne dni. In v tem obdobju po hiši na vse strani letijo dlake. Tudi vsakodnevno sesanje in česanje ni dovolj. Vsaj trenutno pri Bibi ni dovolj. Za dodatno pomoč imam "samolepilni valjček", ki nase prilepi dlake in tako očistim postelnjino, oblačila in podlage na stolih.

Bibo redno češem s Furminator glavnikom. Sicer ga nima preveč rada in že ob pogledu nanj grdo gleda ?. Prvih nekaj potez še dovoli, nato pa se začne pihanje, lovljenje, skrivanje, praskanje in slaba volja! Ampak Furminator res lepo izčeše odvečno dlako. Njegova cena je sicer visoka, a je vreden nakupa! Bolj močno - grobo, kot češeš, več dlake odstrani. Sama sicer bolj zagovarjam počasno nežno česanje, da mucke ne boli. Vzame pa nekaj več časa.

Biba na videz ni kaj dosti drugačna, ko menja dlako. Prejšnji mucek Muri, ki je bil dolgodlak, je bil poleti in pozimi popolnoma drugačen! Poleti je zgledal suh in shiran (imel je čisto malo dlake in dlaka je bila bistveno drugačna), medtem, ko je bil pozimi pravi medved in je izgledal čisto preveč debel 😀

Upam, da bo to obdobje čim prej minilo, ker moram vsak dan poslušati "vsepovsod so dlake" od staršev in sestre (haha). Mene osebno ne moti toliko ... komot preživim skozi to obdobje z rednim sesanjem, ampak drugim je lahko to v velik problem. Ne znam si predstavljati kako bo, ko bosta dve muci ?!

Sedaj sva odkrili super priboljške, ki zmanjšujejo odpadanje odvečne dlake. Biba jih naravnost obožuje. Poleg vsega so še na bazi industrijske konoplje, kar je za njeno splošno zdravje naravnost fantastično. Kateri priboljški so to? True Hemp Anti Hairball, ki jih dobite na povezavi tukaj: http://bit.ly/2CTTd5o

Kako se pa vi soočate s to obilico dlak? Vas motijo ali ste se navadili nanje?

Lep pozdrav in še naprej uživajte v prečudovitih sončnih dnevih!

Deborah & Biba ❤

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico