Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Naj najprej povem, da se je začelo tako: že leta in leta sem uporabljala za mojega kosmatinčka (prej Shih Tzu Kai in zdaj Tango) šampone in balzame BioGroom. Vseeno pa sem zadnje čase opažala, da se je Tango po vseh vrstah - razen po Fluffy Puppy, precej praskal. To pomeni, da sem uporabljala zanj samo tega blagega, ki je narejen za mladičke.

Kljub vsemu Tangotova dlaka ni več bila takšna, kot od mladička, zato sem rekla, da je dovolj! Dobesedno sem rekla, da morava poiskusiti kakšne druge šampone ... in tukaj se začne najino 'testiranje' in uporaba ScruffyChops šamponov ter balzamov. Kakšen je razultat? Je Tango zadovoljen? Sem jaz? Preberi ...

Zelo sva bila navdušena, ko sva po pošti prejela ScruffyChops tri šampone in balzam.

Zakaj sva se odločila zanje? Prepričale so me mnoge lastnosti, med drugimi:

  • da so popolnoma naravni in organski
  • brez sulfatov in parabenov
  • primerni za vse vrste dlake - tudi pasje mladičke in tiste najbolj občutljive kužke
  • vsebujejo minerale mrtvega morja
  • so izdelani iz 100% reciklirane plastike
  • zeeloo privlačna embalaža
  • cruelty free!

Tako se je najin 'spa' večer pričel ...

Za prvo pranje sva izbrala šampon Zest in Show - čudovite roza barve 🙂 Zakaj? Ker ima osvežujoč vonj grenivke in se mi je zdelo, da bo to idealno za te vroče dni. Šamponi se nanašajo v razmerju 10:1. Že samo nanašanje šampona je čisto nova izkušnja, saj omamno diši. No, kot dokaz >> niti Tango se ni mogel upreti omamnemu vonju 🙂 🙂

Takoj zatem, ko sem šampon nanesla, se je pričelo nežno masiranje dlake. Šampon sem cca. 5 minut masirala in Tango je pri tem neznansko užival. Takoj, ko sem ga pričela spirati, se je videla njegova učinkovitost.

Moram priznati - najprej sem bila skeptična glede na to, da je popolnoma naraven šampon, kako bo dejansko opral umazanijo. Ampaj JO! IN TO SUPER! Rjava voda je bila dokaz, kako umazan je bil naš mali kosmatinček 😀

Sledil je nanos balzama. Priznam - tega bi pa še zase ukradla! Vonj kokosa in takojšnje zmehčanje dlake, ko sem nanesla na Tangota - FENOMENALNO! Seveda sem tudi balzam pustila nekaj minut na dlaki in nato temeljito sprala.

Rezultat: Tango je bil nad pranjem zelo zadovoljen in vesel. Dokaz je spodnji posnetek, ko sem ga komaj lovila po stanovanju od navdušenja.

Zakaj sem čakala nekaj časa, preden sem napisala najino prvo izkušnjo s ScruffyChops?

Zato, ker sem želela videti, ali se bo Tango praskal takoj, dan za tem in teden dni po pranju. In ni se! To me je najbolj razveselilo, zagotovo pa še bolj Tangota 🙂 Resnično so to šamponi, ki jih PRIPOROČAM PRAV VSEM LASTNIKOM PSOV, saj so naju navdušili. Dlaka je bila po uporabi mehka, voljna in predvsem čista. Včeraj je Tango skočil v morje in naj povem, da se je balzam ponovno 'aktiviral' in spet je zadišalo po kokosu 😀

Šamponi ScruffyChops so najini novi spremljevalci prav povsod - doma in na dopustu, kjer rad čofota po morju ali pa raziskuje okolico in si pri tem umaže kožušček.

Za konec še nekaj osnovnih info o šamponih in balzamu ...

Obstajajo tri različne vrste šamponov, in sicer:

  • Rhubarking Mad
    Vonj rabarbare & vanilijeve kreme - šampon skoraj “za pojest”
  • Sugar Doggy
    Vonj rjavega sladkorja – dlaka kosmatinca se ovije v
    omamni vonj karamele.
  • Zest in Show
    Vonj grenivke – sveže, poživljajoč vonj rožnate grenivke osveži kožo in odstrani odvečno maščobo iz dlake.

Ko že misliš, da ne gre bolje, je tukaj še balzam Muddy Marvellous z vonjem kokosa. Za nego dlake vsebuje blato mrtvega morja, sol in minerale za globoko navlažitev .
Izrazito nežen do suhe kože in primeren za vse vrste dlake. Z dodanimi proteini ovsenih kosmičev prispeva k izboljšanju suhe, srbeče in občutljive kože. Dlaka je po uporabi balzama sijoča, mehka na otip in enostavna za česanje.

Kje jih lahko kupite?

Na www.lovingpaw.si - Tango priporoča 😉

Uživajte v uporabi - tvoj kosmatinček bo zagotovo

Tango ti pošilja en pasji pozdravček: "woof woof"

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico