Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Muce so ene izmed najbolj čistih živali in ne boste verjeli, ampak med jutranjim prebujanjem muce porabijo kar 10% svojega časa za nego. No, seveda lahko tukaj nastane težava z dlakami, ki jih med umivanjem z jezikom pojedo.

Kaj se zgodi zatem?

Predvsem pri dolgodlakih mucah (seveda se dogaja tudi pri mucah s krajšo dlako) pride do tega, da se jim dlake zataknejo ali razdražijo želodec. V tem primeru jih želijo izbljuvati.

Včasih med bljuvanjem lahko opazite dlake, včasih pa bodo dlake želodec le razdražile in muca bo izbljuvala hrano ali tekočino.

Redno česanje lahko preventivno prepreči veliko izpadanje dlak in posledično požiranje med rednim dnevnim umivanjem

Kdaj je preveč?

V kolikor se to ne dogaja zelo pogosto, potem ni razloga za skrb. Kadar pa je to bljuvanje zelo pogosto, potem vsekakor priporočamo obisk veterinarja, ki bo muco pregledal.

Kako ji lahko pomagate sami?

Preventiva je vedno in povsod najboljša zaščita. Prva stvar je zagotovo pogosto česanje in odstranjevanje odmrle dlake. Zelo veliko pa lahko naredimo tudi na področju prehranskih dopolnil ter hrane, ki je bogata z vlakninami.

Kaj priporočamo?

True Hemp priboljške ANTI HAIRBALL na osnovi konoplje

Edinstvena formulacija True Hemp ANTI-HAIRBALL vsebuje konopljo za zdravje vaše mačke in druge naravne sestavine, ki zavirajo nastanjanje dlačnih kep.

Zakaj priporočamo te priboljše za mačke? Ker …

  • Konopljini listi in olje vsebujejo naravne fitokanabinoide in omega-3 maščobne kisline.
  • Mleto konopljino seme predstavlja vir hranilnih vlaken.
  • Fige in grahova vlakna prispevajo k vzdrževanju zdrave prebave in podpirajo odstranjevanje kep dlak.
  • Hrustljavi priboljški v obliki, ki jo mačke obožujejo; hrustljave zunaj in mehke znotraj, s ciljem, da posnemajo njihove plenilske instinkte ter pomagajo pri odstranjevanju zobnega kamna.

Na voljo tukaj: http://bit.ly/truehemp-hairball

Vet's Best Hairball Control

Ta specifična mešanica topnih in netopnih vlaken pospešuje dobro prebavo in skuša zmanjšati formulacijo lasnih kroglic v želodcu mačk. Pomaga mačkam pri lažjem prenosu lasnih mešičkov skozi črevesje. Primerno je za mačke, starejše od 8 tednov. Dopolnilna hrana za mačke za 30 dni.

Pomaga preprečevati nastanek dlačnih kepic in jih odstranjuje ter nudi hranila, ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju vaše mačke. Gel odličnega okusa, ki ga mačke obožujejo. Ne vsebuje petroleja, umetnih barvil, ojačevalcev okusa, melase, koruznega sirupa ali dodanih sladkorjev.

Na voljo so tukaj: http://bit.ly/hairball-control

Pri zdravju muce lahko veliko naredite sami. Zato vedno izberite le najboljše in zapomnite si, da je preventiva vedno boljša od kurative.

En lep mačji pozdravček

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico