Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Girica je majhna riba, ki je del družine sleda je del skupine krmnih rib. Girica je prepoznana po svoji hranilni vrednosti, saj vsebuje visoko vsebnost večkrat nenasičenih maščob, vključno z eikozapentaenojsko kislino (EPA) in dokozaheksaenojsko kislino (DHA), ki velja za koristno za pasjo prehrano.

Količine, ki jih najdemo v girici so primerljive z atlantskim lososom in do sedemkrat večje v EPA in DHA kot običajni sveži fileji orade. Girica vsebuje približno 1,43 g / 100 g teh večkrat nenasičenih maščobnih kislin, za katere je bilo ugotovljeno, da pomagajo preprečevati duševne, živčne in kardiovaskularne bolezni.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi hranjenje vašega psa ali muce s sušenimi mini ribicami koristilo zdravju vašega kosmatinčka.

Odlične za srce

Ni naključje, da imajo populacije Inuitov na Arktiki, ki jedo ribe, nizko raven srčnih bolezni; morski sadeži vsebujejo malo nasičenih maščob in veliko omega-3, kar ščiti srce pred boleznimi in znižuje količino holesterola v krvi. Ena študija je celo dognala, da lahko hranjenje z ribami na tedenski ravni prepolovi tveganje za bolezni srca

Čiščenje žil

Uživanje rib lahko izboljša cirkulacijo. EPA in DHA - omega-3 olja - v morski hrani lahko telesu pomagajo pri zaustavitvi proizvajanja eikozanoide, hormonsko podobno snov, zaradi katere lahko psi trpijo zaradi krvnih strdkov in vnetij.

Prednost za sklepe in mišičevje

Znano in potrjeno je, da uživanje rib kot rednega dela uravnotežene prehrane olajša simptome in preprečuje različne vrste artritisa pri psih.

Izboljša vid

Redno uživanje rib, bogatih z omega olji, pomaga ohranjati svetle in zdrave oči. Ribe vsebujejo tudi retinol, obliko vitamina A, ki spodbuja nočni vid.

Pomembna hranila

Morski sadeži telesu zagotavljajo številne bistvene hranilne snovi, ki psom ter mucam zagotavljajo nemoteno delovanje - vključno z jodom, selenom, cinkom in kalijem. Jod je pomemben za ščitnico, selen pa tvori encime, ki lahko pomagajo zaščititi pred rakom. Tudi ribe so odličen vir številnih vitaminov, vključno z vitaminoma A in D.

Dobre za pljuča

Številne študije so pokazale, da ribe pomagajo zaščititi pljuča.

Odlične za kožo

Omega-3 ne le pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi učinki UV-poškodb, temveč uživanje rib pomaga pri simptomih kožnih bolezni in srbenja. Ribe so odličen vir beljakovin, ki so bistvena sestavina kolagena; snovi, ki kožo ohranja čvrsto in prožno.

Koristne za črevesje

Dokazi kažejo, da lahko prehrana, bogata z ribjim oljem, pomaga zaščititi pred resnimi vnetnimi črevesnimi boleznimi. Psi imajo bolj čvrst kakec.

Povečajo možgansko sposobnost

Ribe lahko pomagajo povečati pasjo ter mačjo možgansko moč in razvoj, zlasti v fazi mladičkov.

Loving Paw mini sušene ribice

Zgoraj je več kot dovolj razlogov zakaj smo se odločili ustvariti lastne Loving Paw priboljške iz mini sušenih ribic - giric. Te so prava poslastica za kosmatinčke ter hkrati zdrav dodatek. Na voljo so tukaj: Loving Paw sušene mini ribice

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico