Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Visoke temperature so tukaj in z njimi tudi povečana potreba po senci in hladnih področjih. No, to velja vsaj za naše kosmatinčke.

V poletnem času je potrebno zagotoviti senci ali hladno področje za vašega kosmatinčka. Poudariti pa je potrebno, da je zelo pomembna HIDRACIJA. Za vas smo pripravili nekaj osnovnih nasvetov, kako ohladiti vašega kužka ali muco na enostaven način.

Hladnilna blazina

Hladilne blazine so najbolj enostaven in učinkovit pripomoček za zagotavljanje normalne telesne temperature kužka ali muce. Hkrati bo blazina zagotavljala udobje. Hladilno blazino lahko uporabljate praktično kjerkoli in kadarkoli. Zelo dobrodošle so med prevozom v avtomobilu (kjer je navadno kosmatinčkom zelo vroče) ali pa doma in na dopustu.

Pomembno je, da se pred nakupom hladilne blazine pozanimate o trpežnosti in načinu uporabe. Mi najbolj prisegamo na Henry Wag hladilne blazine, ki vsebujejo inovativni gel, kjer ni potrebno predhodno ohlajanje (večina blazin je potrebno prej ohladiti, kar je precej nepraktično).

Hladilne blazine so primerne tako za kužke, kot tudi za muce.

Henry Wag hladilna blazina je v vseh velikostih na voljo tukaj: HLADILNE BLAZINE

Bazen

Juhu, naj se zabava z vodo prične! Vsi tisti kosmatinčki (verjetno je tukaj večina kužkov, ne muc), ki obožujejo vodo, bodo povsem navdušeni, če mu boste v vročini pripravili bazenček.

Poznamo različne vrste bazenčkov. Pri tem je potrebno preveriti njihovo vzdržljivost - saj veste - krempeljčki so lahko precejšnja nadloga. Mi smo izjemno navdušeni nad bazenom SplashPool, ki zagotavlja neprestan pretok sveže vode in hkrati ultra zabavo s škropilniki. Poglej 😉

SplashPool je na voljo tukaj: BAZEN ZA KUŽKE

Osvežujoča hrana (priboljški)

Saj poznaš tisti občutek, ko ližeš sladoled v vročini. No, naj ta občutek doživijo tudi vaši kužki 🙂 Povsem enostavno lahko pripraviti sladoled za kužka kar v domačem udobju. Recept zanj najdete TUKAJ.

Za kužke in muce pa imamo še boljši predlog - na LickiMat podlogo (ker se lahko te podloge zamrznejo) namažite navaden jogurt ali kefir (lahko tudi katerokoli drugo hrano ali priboljšek - predlagamo arašidovo maslov), zamrznite in nato ledeno hladno ponudite kosmatinčku za lizanje. Njami! Osvežitev je tukaj 🙂

Super zabavne LickiMat podloge, ki so temu namenjene in zelo zabavne najdete tukaj: LICKI MAT PODLOGE

Zadostna količina vode

Voda, voda in še enkrat voda! Kuža in muca morata imeti vedno na voljo VELIKO SVEŽE VODE. Hidracija zagotavlja ohlajanje telesa in preprečevanje izgube prevelike količine vode.

Sicer pa vam lahko v tem poletnem času zaželimo le še maksimalno uživanje z vašim kosmatim prijateljem 🙂 Neprecenljivo!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico