Akcije vse do - 50 %HITRO PREVERI

Le kdo ne mara donutov? Seveda si le te lahko privoščijo tudi naši kosmatinčki, ampak seveda s sestavinami, ki so zanje primerne. Kako narediti okusne, prave 'pasje donute'?

Sestavine za osnovo

Pripravite testo za krofe: zmešajte banane, arašidovo maslo, kokosovo olje in med. Dodajte jajce in mešajte, dokler se ne poveže. Ostale sestavine. Peci krofe: Testo prenesite v pomaščen model za krofe in pecite pri 180 stopinj Celzija 15 do 20 minut. Ohladite v ponvi nekaj minut, preden ga prestavite na rešetko, da se popolnoma ohladi.

Sestavine za preliv
  • Borovnice za lepo roza barvo
  • Med - dve žlički
  • Voda - ¼ skodelice
  • Koruzni škrob - ¼ skodelice (Za občutljivega mladiča lahko namesto tega poskusite z riževo ali krompirjevo moko, čeprav boste morda morali dodati le te malce več za strjevanje. Škrob iz tapioke je tudi možna alternativa, ki jo lahko poskusite dodati)

Dajte koruzni škrob v majhno do srednje veliko skledo. Vodo dodajajte postopoma: ko dosežete približno polovico ½ od ¼ skodelice vode, vmešajte med. Nato dodajte preostalo vodo, dokler ne dosežete želene konsistence. Ta se bo običajno na začetku zdela nekoliko preveč tekoča, ampak se kasneje dejansko strdi.

Zate sta Miya in Choha pripravili tudi super video s celotnim postopkom.

Dober tek!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico