Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Glina ni samo za lončarstvo! Obstaja več vrst zdravilnih glin, ki so lahko odličen dodatek k vaši omarici z zdravili kosmatinčka.

Bentonitna glina lajša prebavne težave, kot so zaprtje, napenjanje, plini. Pomirja težave s kožo in alergijami. Razstruplja in razkužuje telo. Nase veže vse toksine, tako da se lahko izločijo iz telesa. Zaradi tega je uporabna pri odstranjevanju krvnih toksinov, bakterij in težkih kovin. Ima tudi protivnetne lastnosti. Ima visoko vsebnost natrija in kalcija, zato je idealna za lokalno odstranjevanje okužb in bakterij. Lahko jo uporabljamo tudi kot obkladek uporabljamo za nego sklepov, pri pikih žuželk, pikih in drugih vnetjih kože.

Kako narediti glineno oblogo?

V obkladku je glina ovita v čisti bombaž ali muslin za lokalno uporabo.

Potrebovali boste …

  • 500g prečiščene gline
  • 1⁄2 skodelice hladne izvirske ali prečiščene vode
  • Nebeljen bombaž ali muslin

Zmešajte glino z dovolj vode, da dobite gosto pasto. Z leseno žlico nanesite plast paste na sredino muslina, približno en centimeter debelo.

Kako uporabljati oblogo?

Obkladek nanesite na kožo z glino da se direktno dotika kože. Pustite jo tam, dokler se ne odlepi od kože. To vam sporoča, da je zdravljenje končano. Ponavljajte vsak dan, dokler predela ne ozdravite. Obloge se lahko uporabljajo za ureznine, ugrize in pike insektov, bakterijske okužbe kože in rane, ki se ne celijo.

Bonus namig za vas

Za razkuževanje ran lahko uporabite tudi suho glineno pasto. Ustavila bo krvavitev in preprečila nastanek krast. Zmešajte glino v prahu in vodo skupaj, da dobite suho pasto. Nanesite na krvaveče rane in rane, ki se morajo zaceliti brez kraste. Pomaga lahko pri preprečevanju abscesov in preprečuje srbenje celjene rane. Obloga je dobra tudi za hot spote in močno srbenje.

Previdnost pri glini

Nikoli ne dovolite, da bi glina prišla v stik s kovino. Uporabljajte steklene ali lesene posode in pribor. Glino shranjujte v steklenih posodah, da ostane sterilna za prvo pomoč. Uporabite čisto filtrirano ali izvirsko vodo. Glino uporabljajte vsak dan, dokler vaš pes ne ozdravi. Gline nikoli ne kuhajte.

Kje lahko dobite glino?

Izjemno pomembno je, da izberete bentonitno glino, ki je izkopana in predelana na naraven način. Za vaše kosmatinčke smo mi ustvarili celotno linijo izdelkov za nego in zdravje kosmatinčka iz najboljše gline v Sloveniji - gline Bolus.

V ponudbi so izdelki:

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico