Moje rojstnodnevno darilo tebi: GRATIS DOSYAVA za vseKoda: ROJSTNIDAN

Ni kaj, Biba naravnost obožuje tople mesece in vse kar le ti prinesejo.. sonček, dolge dni in predvsem veliko živalic, katerih lov je njena misija in igra.

Čeprav je v njeni naravi biti krvoločna zver in loviti za preživetje, pri moji razvajenki vseeno premaga dobra plat. Verjetno, ker ji ničesar ne manjka. Namreč, redko se zgodi da kakšen ptiček, martinček ali miška pod njenimi tacami izgubi življenje. Tale dama vsak svoj plen prinese pokazati pred vrata. Seveda to oznani z glaaasnim mijavkanjem, kot bi sirena tulila na dvorišču ?.

Ampak začuda nihče ne izgleda ranjen in vedno poskrbim, da lahko odleti/odhiti izpod njenih tačk. Seveda muco pohvalim in ona se počuti zeelo ponosna. Zato, ker sem velika ljubiteljica živali, želim rešiti tudi ptička. In Biba pri tem zanimivo - odneha. Kot, da bi bila njena misija prinesti plen živ in zdrav pred vrata, nato pa gre. Lahko bi rekli, da se gre Biba nekakšen športni ribolov ?.

Jesen pa ima zanjo prav posebne čare. Mnogo živalic se namreč skriva ravno pod listjem.. in ne boste verjeli, to listje šumiiii! In ker na obali pogosto zapiha, tudi letiii ... Biba ima ravno zaradi tega ogromno dela. Včasih kar ure in ure leži na tleh in medtem opazuje kaj vse se dogaja na dvorišču. Pod nadzorom ima vsak list in vsako žuželko, ki ga prečka. In nič ni lepšega, kot njen igriv in osredotočen pogled, ki vsak dan na moj obraz prinese nasmeh.

Mijaw mijaw ?
Biba in Deborah

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico