Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Ščetkanje zob vašega ljubljenčka je lahko vse prej kot prijetna izkušnja, vendar pa je nujna. Vzdrževanje zdravih zobkov je pomembna zaradi samega prehranjevanja. Na preprost način smo opisali, kako se soočiti s tem opravkom, ki je lahko precej neprijeten tako za lastnika, kot tudi muco. Vendar pa nujno potrebno ...

Postopek ni zapleten

Postopek ščetkanja zob psov in mačk je v veliki meri enak, zato lahko te korake uporabite bodisi s psom bodisi z mačko.

Očistite zobe z majhnimi krožnimi gibi. Začnete na enem območju ust vašega ljubljenčka, nežno dvignite ustnico in očistite zunanjo stran zobovja in dlesni. Krožni gibi naj bodo hitri in gladki. Priporočamo, da se ves čas pogovarjajte s svojim ljubljenčkom.

Očistite zobe v kratkih intervalih. Vaš hišni ljubljenček verjetno ne bo prenašal, da bi mu hkrati očistili vsa usta. Ustavite se vsakih 5–10 sekund in svojemu ljubljenčku privoščite nekaj pozitivnega: na primer petting ali veselo govorjenje.

Vse skupaj naj traja približno 30 sekund do 1 minute. Ne pozabite na to, da bo vadba umivanja zob lahka in zabavna, zato se med tem z njim čim bolj zabavajte.

Katero zobno pasto priporočamo? Glineno zobno pasto. Zakaj?

Glinena zobna krema učinkovito preprečuje nastanek zobnega kamna in zmanjšuje pojav zobnih oblog, ki lahko povzroči slab zadah. Redno preventivno izpiranje ust živali lahko prepreči propadanje zob in parodontitisa. Izognite se zobnim težavam pri kužkih in mucah z enostavno uporabo naravne glinene paste. Preventivno lahko namažete zobno kremo tudi na dlesni.

Vrnimo se nazaj k naravi!

Dobiš jo tukaj: http://bit.ly/glinena-zobnakrema

Kaj se zgodi, ko muca res ne mara ščetkanja?

Nekateri hišni ljubljenčki, ne glede na to, kaj počnete, ne bodo pustili, da bi mu umivali zobe. Na srečo obstajajo drugi pasji zobni pripomočki in izdelki za nego, ki pomagajo ohranjati usta hišnega ljubljenčka. Priporočamo vam naslednje:

Vet's Best naprstniki

Vet's Best naprstniki nudijo učinkovit način za čiščenje zob vašega ljubljenčka in ohranjanje oralne higiene. Redna uporaba Vet's Best naprstnikov za čiščenje zob pomaga zmanjševati zobne obloge in ohranjati svež zadah. Naprstniki so zasnovani tako, da imate popoln nadzor nad samim pritiskom in intenzivnostjo čiščenja zob.

Na voljo tukaj: http://bit.ly/naprstniki

Vet's Best prašek za hrano

Vet's Best odstranjevalec zobnega kamna in oblog vsebuje naravno mešanico rjavih alg in spiruline, ki ohranja zdravje zobovja in ustne votline ter svež dah. Formula onemogoča, da se zobni kamen »lepi« na površine v gobčku in hkrati mehča že obstoječi kamen na zobovju. Zelo ješča receptura vsebuje tudi pivski kvas in je brez umetnih aditivov ter konzervansov.

Na voljo tukaj: http://bit.ly/prasek-zobje-muca

Če povzamemo, se potrudite, da bo ščetkanje zob hišnega ljubljenčka prijetno doživetje, vendar ne oklevajte in se obrnite na svojega veterinarja, če imate prevelike težave.

Lep mačji pozdravček

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico