Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Med izbiranjem pravega mila ali šampona za tvojega kosmatinčka si zagotovo naletela na našo Loving Paw linijo. Da ti olajšam izbiro katero milo oziroma šampon je najbolj primeren, sem zate pripravila kratek "vodič".

V Loving Paw liniji izdelkov za nego lahko izbiraš med medenim milom, glinenim milom ter glinenim šamponom. Vsem izdelkom je skupno to, da so popolnoma naravni in iz ekoloških sestavin.

Loving Paw medeno milo

Medeno milo je izdelano iz 100% slovenskega medu. Primerno je tako za kužke kot za mucke. Primerno je tudi za alergijke, saj med na naraven način deluje antiseptično ter dezinfekcijsko. Medeno milo lahko uporabiš pri svojem kosmatinčku, če želiš da...

  • Ima lepo in negovano dlako.
  • Ima alergijsko reakcijo, ki bi jo bilo potrebno na naraven način umiriti.
  • Želiš, da se pri koži vzpostavi naravno ravnovesje ter se ohrani naravna olja dlake.
  • Želiš, da bi se kosmatinčku naravno regenerirala koža in dlaka.

Medeno milo je primerno tudi za dnevno umivanje tačk ter vsebuje dragocene sestavine, ki globinsko navlažijo, negujejo ter očistijo kožo.

Medeno milo Loving Paw

Loving Paw glineno milo

Glineno milo je ustvarjeno, da zavira rast in razmnoževanje mikrobov, deluje blago na kožo in dlako. Ker deluje kot magnet za nečistoče bo na tak način s kože odstranil vse strupene in neželene snovi. Super je tudi za razdraženo kožo, ker jo bo umiril in ji povrnil njeno naravno ravnovesje. Super je tudi za uporabo pri kužkih in muckah, ki imajo zelo občutljivo kožo. To milo tudi učinkovito naravno ščiti kožo pred zunanjimi zajedavci (klopi in bolhami).

Glineno milo Loving Paw

Loving Paw glinen šampon z zelenim čajem

Glineni šampon z zelenim čajem tako kot glineno milo deluje blago na kožo in dlako ter zavira rast in razmnoževanje mikrobov. Glina deluje kot magnet za nečistoče in strupene snovi, ki se kopičijo v koži. Šampon čisti in umirja razdraženo kožo ter dlako vašega ljubljenčka. Zeleni čaj, ki je dodan k glini vsebuje veliko dušika in na tak način odganja škodljivce in mrčes. Olajša tudi srbečico, pomaga pri seborrhei, obnavlja dlako, krepi dlačne mešičke in ima antibakterijski učinek. Šampon se priporoča za dolgodlakega kužka, saj ga boš z njim lažje dobro ''našamponirala'' kot z milom.

Glineni šampon Loving Paw z zelenim čajem

Največja razlika med zgoraj omenjenimi je ta, da je medeno milo primerno bolj za lepo in negovano dlako, glineno milo in šampon pa pri večjih problemih s kožo. Šampon pa ti priporočam za dolgodlakega kosmatinčka. Z glinenim milom pa se boš uspešno borila tudi proti bolham in klopom.

Vsa mila in šamponi so brez vonja, nežni do kože in ročno izdelani v Sloveniji. Tako glina kot tudi med so 100% slovenski. Mila NE vsebujejo konzervansov, sintetičnih barvil ali dišav. Glineni šampon pa NE vsebuje parabenov, silikonov ali nafte in je brez gensko spremenjenih organizmov ter brez umetnih penilcev.

Pst... Ti zaupam še eno skrivnost. ''Trem mušketirjem'' (miloma in šamponu) se kmalu pridruži še četrti član. Kateri bo? To pa ti kmalu razkrijem ...

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico