Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Kot po naključju smo z objavljeno sliko za natečaj kužka meseca oktobra 2019 dobili ravno takšnega mesečnega ambasadorja 🙂 Zanimimivo, kajne?

Čudovit Art si je prislužil največ všečkov in srčkov ter s tem postal del naše družinice. Ampak, kdo je Art? Kaj rad počne in kakšen je njegov karakter? Preberi, kaj je o njem povedala lastnica Ines ...

Art in igracka

"Art je 7 mesecev star irgiv kuža. Pasme je čistokrvni nemški prepeličar. V našo družino je prišel meseca maja in vse od takrat naprej smo zaljubljeni vanj, v njegovo navihano energijo, njegove vragolije in njegovo deljenje ljubezni?.

Art ima tudi bratca Dika, s kateri se super razumeta. Lahko bi rekli, da smo skupaj najbolj navihan trio?.

Art in Dik

Vsi obožujemo raziskovanje hribov in skritih kotičkov. Skupaj se najraje odpravimo na dolge aktivne oz. delovne sprehode.

Igriv smrček Art

Art pa resnično obožuje vodo in vse v povezavi z njo, hribolazenje, lovljenje žoge in pullerjev, frizbije, cartanje in šnofanje?️??.

V bodoče pa se z njim želim lotiti teka oz. canicrossa?‍♀️?. Morem reči, da je res nadobuden učenec in vsako novo stvar vzame z veliko mero navihanosti in zanimanja. Zelo hitro se uči in svoje znanje že zelo dobro uporablja v okolici kjer so motnje.

Arta se definitivno ne da opisati v kratki povedi, ampak, če bi to mogla, bi ga opisala kot kepico ljubezni, znanja in zvestobe z mnogimi talenti…

En lep pasji pozdrav vsem pasjim prijateljem in hvala družinici Loving Paw ?"

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico