Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Zadnje čase prebiram in slišim veliko o zdravi prehrani psov. Briketi, konzerve, domača kuhana hrana, surova hrana... vsega je toliko! Trgovine za male živali so nas zasule z nasveti in ponujajo raznovrstno “zdravo” prehrano za naše kosmate prijatelje. Ampak kaj je res tisto kar je resnično zdravo in primerno za psa? O tem bom pisala v naslednjih nekaj blogih 🙂

Bloge sem razdelila na več različnih naslovov in tematik. Tako bom pisala o briketih, konzervah, človeški hrani, ki jo radi dajemo psom, prepovedanih in priporočljivih živilih, naravni prehrani, surovi hrani, kako brati deklaracije na pasji hrani, kako izbrati pravo hrano za našega psa, o pasjih prehranskih dodatkih in podobno.

V mojem malem projektu bo sodelovalo več podjetij in posameznih strokovnjakov, ki bodo podali svoja mnenja in predlagali izdelke, ki so popolnoma naravni in primerni za zdravo in uravnoteženo prehrano naših psov.

Vsem, ki imamo pse je pomembno, da je naš pes zdrav in zadovoljen. Tukaj vmes pa ima prste tudi prava in zdrava prehrana. Dolga leta je veljalo, da so le ena in edina prava odločitev - briketi. Vendar raziskave in študije v zadnjih letih dokazujejo, da je za dolgo in čim bolj zdravo življenje psa, pomembna drugačna prehrana. Obstajajo tri preprosta pravila:

  1. NE briketom in NE konzervirani hrani,
  2. NE ostankom z naših krožnikov in
  3. NE vsej hrani, ki je predelana, vsebuje umetne dodatke, umetna barvila, emulgatorje in umetne konzervanse.

wall-animal-dog-pet

Tako, toliko za uvod! 😉

 

Pasji pozdrav! 😀

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico