Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Vsi psi so na svoj način unikatni in drugačni - tako kot ljudje. LickiMat podloge so zasnovane skupaj z veterinarji in nudijo popolno površino za lizanje in hranjenje psov ali muc.

LickiMat podloge vam omogočajo, da pasjo ali mačjo hrano hrano ter priboljške razporedite po površini. S tem spodbudite svojega kosmatinčka, da počasi liže.

Gumijaste oblike LickiMat nežno strgajo in stimulirajo jezik vašega kosmatinčka med hranjenjem ali prigrizkom. To poveča proizvajanje sline ter s tem izboljša ustno higieno, ščiti zobe in dlesni, predvsem pa vašega kosmatinčka pomirja z sproščanjem endorfina.

Toliko različnih LickiMat podlog - katero izbrati?

Ko se odločate za izbiro prave LickiMat podloge, je ključnega pomena naslednje:

  • Kaj vaš kosmatinček rad je?
  • Katere priboljške rad je?
  • Ali je zelo hitro ali počasi?
  • Raje perete ročno ali v pomivalnem stroju?

Velikost psa ali muce tukaj pravzaprav ni pomembna, razen v primeru, če želite uporabljati LickiMat Wobble (posodico). Slednja ni toliko primerna recimo za zelo majhne pasme, kot so čivave.

Klasične LickiMat podloge

LickiMat klasične podloge so na voljo v treh različnih oblikah glede na površino. Poznamo:

Playdate™

Podloga ima diskretne kvadratke, ki zadržijo bolj tekočo hrano ali tekočino (recimo jogurt). Z lahkoto ločite tudi tekočino od suhe hrane zaradi kvadratnih žepkov.

Buddy™

Podloga ima še vedno kompleksno površino (križce), s katero lahko ločite hrano med seboj.

Soother™

Podloga je ravno to, kar predstavlja ime. Nanjo lahko nanesete mehko hrano ali tekočino. Zaradi gumijastih čepkov dodatno stimulirajo jezik in proizvajanje sline.

Torej, klasične LickiMat podloge se razlikujejo po površini in se lahko uporabljajo za različno hrano ter tekočino. Tako za surovo, mehko, tekoče, priboljške ... skratka, vse kar lahko kosmatinčki jedo.

Vse klasične verzije so primerne tudi za mikrovalovno pečico. Zato lahko na njih tudi grejete hrano. Primerne so za ROČNO PRANJE in ne za strojno pranje. Narejene so iz varne in certificirane gume TPR. Ravno tako se lahko zamrznejo.

V kolikor imate doma resnično velike kužka, potem je na voljo tudi LickiMat Buddy Large.

Vse LickiMat klasične podloge so primerne tako za kužke, kot tudi za muce.

LickiMat Tuff™

Tako kot klasične podloge LickiMat, je tudi linija Tuff™ primerna vse kosmatinčke. Razlika od klasične verzije je v tem, da so te bolj vzdržljive podloge, saj imajo spodaj reciklirano plastiko PP. To pomeni, da so primerne tudi za kosmatinčke, ki radi 'uničujejo', saj so s tem bolj trpežne.

Od klasične se razlikujejo tudi v tem, da se Tuff™ linija lahko PERE V POMIVALNEM STROJU. Podloge se lahko tudi zamrznejo.

Primerne so tako za kužke, ko tudi za muce.

LickiMat Slomo™

Linija Slomo je ustvarjena posebej z namenom, da upočasno tiste kosmatinčke pri jedi, ki hrano dobesedno goltajo. Žepki omogočajo elegantno deljenje tekoče hrane in suhe hrane. Primerne so tako za velike, ko tudi majhne kužke ali muce.

Vse Slomo podloge so primerne za pranje v pomivalnem stroju, primerne za mikrovalovne pečice ali zamrzovalnike. Narejene so iz varne TPR gume in reciklirane plastike PP.

LickiMat Wobble™

Wobble je povsem unikatno oblikovana posoda za hranjenje iz varne gume TPR. Narejena je tako, da nima ravnega dna in zato je povsem interaktivna. Primerna je za vse vrste hrane ali priboljške. Lahko se zamrzne in umiva tudi v pomivalnem stroju. Notranja površina je narejena iz čepkov (kot Soother), da stimulirajo slino pri kosmatinčku.

LickiMat Wobble ni primerna za zelo majhne pasme, saj je malce večja.

Zanimivost? Lahko se tudi obrne znotraj navzven in tako popestri hranjenje ter lizanje.

LickiMat Splash™

LickiMat Splash™ je posebna podloga, ki ima na dnu veliki vakuumski sesek. Le tega lahko prisesate na katerokoli ravno površino - banjo, pohištvo ipd. Nanjo preprosto nanesite hrano, ki se lepo namaže. Podloga pomiri in stimulira apetit, medtem pa vi lahko normalno kužka ali muco:

  • umijete
  • postrižete krempeljčke
  • umirite med stresno situacijo (obiski v hiši, obiski veterinarja ipd.)
  • počešete

Vse podloge so primene tudi za pomivalni stroj, mikrovalovno pečico in zamrzovalnik.

Primerne so tako za kužke, kot tudi za muce.

LickiMat podloge navdušujejo

Kakorkoli, upamo, da smo vam s tem olajšali izbiro, katero LickiMat podlogo izbrati. Sicer pa smo mnenja, da pri nakupu v vsakem primernu ne boste zgrešili.

Vse LickiMat podloge so na voljo TUKAJ v različnih barvnih kombinacijah.

Dober tek kosmatinček!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico